Antena Meniu Search
x

"Rămășițele umane" care i-au îngrozit pe localnicii dintr-un sat din UK s-au dovedit a fi un simplu cartof

Un simplu cartof a stârnit panică în rândul comunității din Gateshead, UK, și a pus pe drumuri mai multe echipaje de poliție, după ce o femeie a sunat la 112. Aceasta a anunțat că a descoperit rămășițe umane îngropate pe câmp, însă, la o cercetare amănunțită, oamenii legii au constatat că au dezgropat doar cartof.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 10.01.2021, 14:51

Fotografia făcută de femeia care a crezut că observă rămășițe umane îngropate pe un câmp
Fotografia făcută de femeia care a crezut că observă rămășițe umane îngropate pe un câmp - Northumbria Police
  • Un cartof a stârnit panică în rândul unei comunități din Marea Britanie
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie care își plimba câinele pe un câmp din Gateshead a anunțat poliția că a observat rămășițe umane îngropate în zonă. Martora le-a trimis și o fotografie oamenilor legii, cu ceea ce credea că este un deget ieșind din pământ, scrie BBC

Polițiștii s-au deplasat la fața locului cu câini special antrenați și au început să cerceteze zona, în puterea nopții. Însă, mare le-a fost mirarea când, în loc de un cadavru, au dezgropat doar un cartof lângă care crescuse și o ciupercă. 

Oamenii legii nu au sancționat-o pe femeie pentru apel fals, ci au felicitat-o pentru vigilență și spiritul civic de care a dat dovadă. Aceștia au ai adăugat că, în apărarea ei, în fotografia trimisă chiar părea că ar putea avea de-a face cu un cadavru îngropat pe câmp. 

„Persoana care ne-a sunat era foarte îngrijorată de ceea ce s-ar putea afla în zonă. În momentul în care am primit apelul era deja întuneric, așa că a trebuit să trimitem echipe pentru a cerceta zona. Colegii noștri ne-au anunțat că tot ce au putut găsi la locul indicat a fost un cartof, dar apelul a fost făcut cu intenții bune și nu putem decât să lăudăm vigilența celei care ne-a anunțat”, a declarat inspectorul de poliție Phil Hamlani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » "Rămășițele umane" care i-au îngrozit pe localnicii dintr-un sat din UK s-au dovedit a fi un simplu cartof