Antena Meniu Search
x

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie: "M-aţi întinerit cu 50 de ani"

Regina Camilla a Marii Britanii a primit propria păpuşă Barbie în semn de recunoaştere a activităţii sale de susţinere a Fundaţiei Women Of The World (WOW), o organizaţie caritabilă care analizează obstacolele cu care se confruntă femeile din întreaga lume, scrie SkyNews.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 13:02

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie
Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie - Profimedia

"Mi-aţi luat cam 50 de ani din viaţa mea... Ar trebui să avem cu toţii o Barbie", a glumit regina, în timp ce i-a fost prezentată păpuşa modelată după propria imagine. Camilla, în vârstă de 76 de ani, al cărei soţ bolnav de cancer, regele Charles al III-lea, s-a retras în prezent din îndatoririle regale, a primit cadoul în semn de recunoaştere a activităţii sale în calitate de preşedinte al Fundaţiei Women of the World (WOW).

Alături de ea s-au aflat Mathilde, regina Belgiei, şi actriţa Helen Mirren, naratoarea filmului de succes "Barbie" de anul trecut, cu Margot Robbie şi Ryan Gosling. Filmul, lansat anul trecut, a fost un succes de box-office, dar a ratat toate cele nouă nominalizări la premiile Oscar, cu excepţia unuia, pentru cântec original. 

Mirren, în vârstă de 78 de ani, a câştigat propriul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2007 pentru filmul "The Queen", în care a interpretat-o pe regretata regină Elizabeth II. Săptămâna trecută a primit, de asemenea, propria păpuşă Barbie, îmbrăcată exact ca ea şi dotată cu o mică statuetă Oscar, relatează news.ro.

Păpuşa Camillei a fost îmbrăcată într-o versiune redusă a ţinutei ei - o rochie albastră Fiona Clare, o pelerină neagră de Amanda Wakeley şi cizme negre Eliot Zed. Aceasta i-a fost prezentată la bordul autobuzului festivalului WOW Girls, care a făcut un tur al ţării pentru a promova egalitatea de gen şi a făcut o oprire finală la reşedinţa familiei regale de la Palatul Buckingham din centrul Londrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie: "M-aţi întinerit cu 50 de ani"