Antena Meniu Search
x

Video Regiunea Topliţa, lăudată în timpul unei conferinţe despre ecoturism pentru frumuseţile oferite

Regiunea Topliţa, din judeţul Harghita, a fost admirată în cadrul unei conferinţe despre ecoturism pentru frumuseţile pe care le oferă. Cea mai apreciată, însă, a fost cascada Topliţa, despre care Charlie Ottley are doar cuvinte de laudă.

de Redactia Observator

la 08.05.2021, 09:45

Vezi și
  • Regiunea Topliţa, lăudată în special pentru cascada unică în ţară.

Regiunea Topliţa, din Harghita, este un adevărat colţ de rai. Şi nu atrage doar turişti români, ci oameni din toate colţurile Europei.

David Vaicăr, organizator conferință: Comunitatea noastră doreşte să facă un turism durabil la Topliţa, să dezvolte localitatea, să creeze prin acest ecoturism noi locuri de muncă.

Producătorul britanic Charlie Ottley a lăudat turismul, natura, peisajele şi cultura din zona Harghitei, pe care le consideră bogăţii unice.

Regiunea Topliţa, lăudată în special pentru cascada unică în România

Charlie Ottley, producător britanic: Regiunea aceasta are o biodiversitate extraordinară. Este colţul sălbatic al României, iar România este colţul sălbatic al Europei. 

Charlie Ottley, producător britanic: Pentru mine, Harghita şi Topliţa au potenţial pentru ecoturismul din România.

Regiunea Topliţa a fost subiectul principal de discuţie din cadrul conferinţei de ecoturism de ieri, în special datorită cascadei, unică în ţară: "Ceea ce oferă Munţii Căliman şi pădurea Topliţei e incredibil".

Cascada cu apă termală se află la sud-vest de oraș și poate fi observată și din tren, fiind foarte aproape de o cale ferată. Aceasta a fost declarată monument al naturii şi arie protejată de interes național.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Regiunea Topliţa, lăudată în timpul unei conferinţe despre ecoturism pentru frumuseţile oferite