Antena Meniu Search
x

Reporter de război, filmat în timp ce-și aranjează părul cu salivă

Moment bizar la televiziunea americană MSNBC. Un reporter a fost filmat, în timpul unei transmisiuni în direct, în timp ce își aranjează părul cu salivă. 

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 10:48

Gafă de reporter
Reporterul american a intrat live în cel mai nepotrivit moment - captură video MSNBC via Youtube

Moment bizar la televiziunea americană MSNBC. Un reporter a fost filmat, în timpul unei transmisiuni în direct, în timp ce își aranjează părul cu salivă. 

Deși retușurile de ultim moment sunt o normalitate pentru reporteri, puțin aleg să folosească propria salivă. Și mai puțini, totuși, o fac în timp ce transmit în direct. 

Matt Bradley se pregătea pentru o intervenție live din Siria, pentru a da ultimele informații cu privire la bătălia împotriva Statului Islamic, atunci când operatorii din studio au decis brusc să-i dea legătura. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără să știe că este pe micile ecrane, reporterul a continuat să-și aranjeze părul cu migală. După câteva secunde stânjenitoare, transmisiunea a fost reluată din studio.

Statul Islamic a fost înfrânt în Siria

Forţele Democratice Siriene au anunţat că şi ultimul teritoriu controlat de Statul Islamic în Siria a fost cucerit, iar "califatul" jihadist a fost eliminat pe toate planurile.

Anunţul a fost confirmat şi de preşedintele american Donald Trump, care a anunţat că Statul Islamic a fost învins "100%" în Siria şi a oferit jurnaliştilor hărţi cu regiuni cucerite de la jihadişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Reporter de război, filmat în timp ce-și aranjează părul cu salivă