Antena Meniu Search
x

Foto Scrisoare de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei străine, uitat într-un tren: "E rândul meu să te ajut"

Un agent al Poliţiei din Brăila, pe nume Angel, a primit de la o tânără de cetățenie turcă, aflată în vizită în țara noastră o scrisoare prin care a dorit să-i mulțumească pentru ajutorul oferit.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 10:43

Scrisoare de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei străine uitat într-un tren : „E rândul meu să te ajut”
Scrisoare de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei străine uitat într-un tren : „E rândul meu să te ajut” - IPJ Brăila

Venită în vizită în România prin programul Eramus, tânăra şi-a uitat bagajul în trenul cu care a călătorit în Brăilă.

Aceasta a apelat la poliţie, iar Angel, un poliţist aflat în timpul serviciului nu a ezitat şi a făcut tot posibilul să îi recupereze bagajul, ceea ce a şi reuşit. Bagajul a fost găsit și predat Postului de Poliție Transporturi Feroviare Galați, de unde s-a asigurat că intră în posesia fetei.

Impresionată de gestul polițistului, l-a căutat să îi mulțumească însă nu l-a mai găsit. Ajunsă în Turcia, a trimis o scrisoare sperând că mulțumirile sale își vor găsi destinatarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Scrisoare de mulţumire trimisă unui poliţist din Brăilă, după ce a recuperat bagajul unei străine, uitat într-un tren: "E rândul meu să te ajut"