Antena Meniu Search
x

Se apropie toamna! Iată cum vei sta cu SĂNĂTATEA în luna septembrie în funcţie de zodie

Toamna se apropie cu paşi repezi, aşadar este important să ştii cum vei sta cu sănătatea în luna septembrie. Iată ce te aşteaptă

Toamna se apropie cu paşi repezi, aşadar este important să ştii cum vei sta cu sănătatea în luna septembrie. Iată ce te aşteaptă

BERBEC: Pentru luna a noua din an nu se anunţă cine ştie ce probleme de sănătate însă trebuie să fii extrem de atent cu hainele pe care le alegi pentru ieşitul în oraş, căci, aşa cum anunţa deja meteorologii şi cum este firesc pentru această perioadă a anului, temperaturile vor scădea.

TAUR: Ai mare atenţie la ce tip de lichide consumi. Sucurile cu un conţinut ridicat de lămâie şi zahăr nu te favorizează în luna septembrie. Dacă vrei să te hidratezi consuma mai degrabă fructe proaspete, mai ales pe cele de sezon.

GEMENI: Inima ta poate palpita serios în perioadă ce vine mai ales atunci când vei arunca o privire pe câteva chitanţe. Asigură-te că ai medicamentele la îndemână şi consumă alimente cât mai alcaline.

RAC: Gâtul tău poate fi iritat de anumite alimente, în special de cele foarte acide. Este esenţial să consumi şi produse mai puţin acide dacă nu vrei să agravezi starea de sănătate a laringelui.

LEU: Nu exagera cu exerciţiile fizice deoarece accidentările sunt la tot pasul. E bine să faci pauză măcar o dată la două zile pentru relaxarea muşchilor tăi. Orice lucru trebuie făcut cu măsură.

FECIOARĂ: Eşti o persoană friguroasă dar nici să faci exces de zel nu e bine. Cu cât pui mai multe haine pe tine cu atât transpiri mai repede iar de aici la răceală e un singur pas. Bea ceai de ghimbir sau ceai de mentă cu puţină lămâie pentru sănătatea ta.

BALANŢA: Dacă ai început un tratament mai îndelungat cu reţetă de la medicul specialist este bine să îl continui în luna septembrie deoarece, din cauza condiţiilor climatologice în schimbare, eşti din nou expus la o serie de viruşi şi bacterii.

SCORPION: Luna septembrie va fi excelentă din punct de vedere sanitar. Totuşi, trebuie să ai foarte mare grijă la excesele culinare şi la băuturile alcoolice. Nu de altă dar petrecerile se vor ţine scai de tine în prima lună a toamnei.

SĂGETĂTOR: Eşti într-o mare dilemă în legătură cu tratamentele cosmetice pe care le-ai început. Nu alterna prea mult produsele cosmetice şi soluţiile naturiste şi ţine cont de sensibilitatea tenului tău.

CAPRICORN: În prima lună din toamnă se trezeşte brusc latura ta sportivă (pe care oricum o aveai). Mersul la sala îţi va fi benefic însă trebuie să te şi alimentezi cum trebuie. Nu lua suplimente nutritive fără avizul medicului, al nutriţionistului sau al antrenorului personal.

VĂRSĂTOR: Un control oftalmologic nu ţi-ar strica. De asemenea, pentru îmbunătăţirea vederii este bine să consumi alimente care sunt bune pentru ochii tăi, precum morcovii.

PEŞTI: Stresul şi oboseala îşi vor pune amprenta asupra ta. Vei fi extrem de solicitat şi nu vei mai face faţă situaţiei la un moment dat. Prioritizeaza-ţi activităţile astfel încât să mai ai timp şi de dormit.

CITEŞTE ŞI Analiză FBI! Acestea sunt cele mai PERICULOASE ZODII din horoscop

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Se apropie toamna! Iată cum vei sta cu SĂNĂTATEA în luna septembrie în funcţie de zodie