Antena Meniu Search
x

Secretele din spatele meseriei de actor

Meseria de actor presupune muncă multă şi sacrificii! Spre exemplu - înainte de a accepta un rol - actriţele de la Hollywood trebuie să fie sigure că vor fi în stare să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Concret, să renunţe la anumite alimente şi să meargă la sală pentru a se tonifia.

de Redactia Observator

la 04.06.2019, 17:30

Vezi și

Meseria de actor presupune muncă multă şi sacrificii! Spre exemplu - înainte de a accepta un rol - actriţele de la Hollywood trebuie să fie sigure că vor fi în stare să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Concret, să renunţe la anumite alimente şi să meargă la sală pentru a se tonifia. Iar asta pentru că multe din personajele feminine din filmele de azi portretizează femei puternice, la propriu şi la figurat.

Înainte de a deveni Captain Marvel, Brie Larson a fost nevoită să facă un compromis. Să renunţe la timpul său liber pentru a merge la sala de sport.

Alicia Vikander şi Gal Gadot, două dintre actriţele care s-au antrenat intens pentru anumite roluri

Doar aşa putea deveni o supereroină. Şi, cu toate că nu îi plăcea deloc să se antreneze, actriţa de 29 de ani a acceptat provocarea.

Timp de 9 luni, a mers zilnic la sală. În condiţiile în care fiecare antrenament dura patru ore. 

În aceeaşi categorie se încadreză şi Alicia Vikander. Actriţa de la Hollywood a îndurat 7 luni de sală pentru a deveni Lara Croft din "Tomb Raider".

Iar antrenamentul nu a fost unul uşor. Alicia Vikander s-a pregătit asemenea unui atlet profesionist.

Chiar şi antrenorul ei a rămas uimit de ambiţia ei. Concret, actriţa făcea tracţiuni de şase ori pe săptămână şi box de patru ori. 

De la femeia elegantă din seria "The Fast and the Furios", Gal Gadot a trecut printr-o tranformare uimitoare pentru rolul lui Wonder Woman.

Actriţa de 34 de ani s-a antrenat timp de 6 luni pentru a deveni eroina din benzile desenate. Iar pe lângă cele două ore petrecute în fiecare zi în sala de sport, Gal Gadot lua cursuri de lupte şi de echitaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Secretele din spatele meseriei de actor