Antena Meniu Search
x

O studentă din New York face 1.700 de dolari pe lună din vânzarea lenjeriei intime folosite

O studentă din New York a găsit soluţia ideală pentru a-şi rotunji semnificativ veniturile. Ea îşi comercializează lenjeria intimă pe net şi obţine încasări de aproximativ 1.700 de dolari pe lună.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 17:42

Profitul tinerei studente este uriaş
Lenjerie intimă folosită poate fi valorificată, o arată o studentă din New York - Hepta

O studentă din New York a găsit soluţia ideală pentru a-şi rotunji semnificativ veniturile. Ea îşi comercializează lenjeria intimă pe net şi obţine încasări de aproximativ 1.700 de dolari pe lună.

O campanie dusă în acest sens de cei de la Glamour, care au vrut să vadă cum se descurcă studenţii din New York, a scos la iveală un caz mai rar întâlnit.

Christina, o studentă de numai 21 de ani, a avut o idee genială şi care se bucură în continuare de un succes deosebit. Tânăra face 1.700 de dolari pe lună vânzându-şi pe internet lenjeria intimă folosită.

Vorbim în special de chiloţi, dar şi de costume de baie, dresuri sau ciorapi. Iar profitul este unul imens. Pentru că femeia investeşte doar 37.87 de dolari pe lună pentru lenjeria intimă care ulterior ajunge pe net şi îi aduce încasări de 1.700 de dolari.

A luat 500 de dolari pentru un lins la subraţ

Mai mult, Christina are puterea să recunoască şi că îşi dezvoltă veniturile cu ajutorul altor acţiuni cel puţin bizare. De exemplu, unul dintre clienţii ei fideli i-a povestit că are un fetiş să lingă femeile la subraţ.

Imediat, tânăra s-a pus la dispoziţia bărbatului şi a încasat 500 de dolari pentru o scurtă şedinţă de lins la subraţ.

Femeia susţine că se simte sigură pe corpul ei şi apreciază ideea de a oferi oamenilor să-şi satisfacă fetişurile în circumstanţe sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » O studentă din New York face 1.700 de dolari pe lună din vânzarea lenjeriei intime folosite