Antena Meniu Search
x

Tânăr căutat de Poliție, după ce a furat girofarul de pe o autospecială

Un tânăr este căutat de Poliție după ce a furat girofarul de pe o autospecială și a fost filmat de camerele de supraveghere din tot orașul.

Tânărul este căutat după ce a furat girofarul de pe o mașină de Poliție
Tânărul este căutat după ce a furat girofarul de pe o mașină de Poliție - LadBible

Un tânăr este căutat de Poliție după ce a furat girofarul de pe o autospecială și a fost filmat de camerele de supraveghere din tot orașul.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2018, în jurul orei 04.30, în zona unei gări din orașul Sunderland din Marea Britanie.

Tânărul, îmbrăcat într-un trening de culoare albastră, a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce a demontat girofarul de pe o mașină de Poliție, apoi l-a pus pe umăr și a plecat liniștit pe străzile din oraș.

Cel mai probabil, tânărul a furat girofarul de pe mașina de Poliție ca urmare a unei provocări, însă polițiștii din Sunderland îl caută acum pentru recuperarea girofarului.

Mai mult, polițiștii au lansat chiar și un apel pentru toți cei care îl recunosc pe tânăr, notează ladbible.com.

'Am pus la dispoziția publicului imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona gării orașului care au surprins un tânăr în timp ce fura girofarul de pe mașina Poliției. Toți cei care pot oferi informații despre acest subiect, sunt rugați să vină la sediul Poliției', a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Tânăr căutat de Poliție, după ce a furat girofarul de pe o autospecială