Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din Salzburg are o tradiţie veche de 600 de ani. Magia sărbătorilor, în oraşul din patrimoniul UNESCO

Magia sărbătorilor este amplificată, parcă, în Salzburg. Odată ajuns în unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Austriei, te cuprinde infailibil atmosfera de sărbători. Faimosul târg de Crăciun are o tradiție veche deja de 600 de ani.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.12.2023, 20:37

Vezi și

"Târgul de Crăciun de la Salzburg m-a fermecat. Are ceva special locul acesta, am putea spune că e magic deşi, cu lipsa locurilor de parcare, n-a fost uşor să ajungem aici", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Cum arată Târgul de Crăciun din Salzburg

"Oamenii sunt veseli, cu zâmbetul pe buze, la fel ca cei din Viena. Parcă n-au nicio grijă. Suntem în pieţele principale din Salzburg, loc împânzit de mii de luminiţe şi 97 de căsuţe de lemn. Toate sunt decorate festiv şi totul este organizat în clădiri superbe, ca nişte bijuterii", arată Iulia Pop, reporter Observator.

"Este un oraş inclus în patrimoniul mondial UNESCO. La aceste căsuţe de lemn, artizanii locali se prezintă cu ce au ei mai bun", mai spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Târgul de Crăciun din Salzburg are o tradiţie veche de 600 de ani. Magia sărbătorilor, în oraşul din patrimoniul UNESCO