Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Taylor Swift a bătut toate recordurile la American Music Awards

Superstarul pop Taylor Swift a obținut cel mai mare număr de nominalizări la American Music Awards (AMA)

de Redactia Observator

la 14.10.2015 , 15:38

Superstarul pop Taylor Swift a obținut cel mai mare număr de nominalizări la American Music Awards (AMA), gala care va recompensa la 22 noiembrie cele mai mari succese comerciale din lumea muzicală, relatează AFP.

Spre deosebire de prestigioasele Premii Grammy, acordate de profesioniștii din industrie, American Music Awards sunt decernate pe baza votului fanilor. Ambele ceremonii se desfășoară în fiecare an la Los Angeles.

Cele șase nominalizări primite marți de Taylor Swift vin în contextul în care "1989", albumul care celebrează anul nașterii artistei, a fost cel mai bine vândut album în 2014 în Statele Unite.

Articolul continuă după reclamă

"1989", care a bătut recordurile de vânzări ale deceniului în prima săptămână de la lansare, a fost selectat la șase categorii, printre care "Cel mai bun artist al anului" pentru Taylor Swift și "Cel mai bun album pop/rock".

Interpreta de rap Nicky Minaj a fost selectată la patru categorii, la fel ca și americanca Meghan Trainor și britanicul Sam Smith, aclamat la premiile Grammy în luna februarie.

Competiția pentru artistul care va reprezenta revelația acestui an se va purta între The Weeknd, rapperul Fetty WAP și cântăreața suedeză Tove Lo.

Băieții de la One Direction, marii câștigători ai AMA din 2014, au fost din nou selectați la categoria "Cel mai bun artist al anului", în pofida unui an tumultuos marcat de plecarea din trupă a solistului Zayn Malik.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Taylor Swift a bătut toate recordurile la American Music Awards