Antena Meniu Search
x

Tematica unui hotel din Mexic, inspirată de celebra păpușă Barbie

Un hotel din Mexic îndeplineşte visul din copilărie a milioane de fetiţe din întreaga lume! Clădirea a beneficiat de o transformare radicală, astfel - oricine se cazează acolo - se simte exact ca şi când ar trăi în lumea păpuşii Barbie.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 17:16

Vezi și

Un hotel din Mexic îndeplineşte visul din copilărie a milioane de fetiţe din întreaga lume! Clădirea a beneficiat de o transformare radicală, astfel - oricine se cazează acolo - se simte exact ca şi când ar trăi în lumea păpuşii Barbie. Hotelul marchează, în acest fel, aniversarea a şase decenii de la lansarea celebrei jucării.

"Sunt o fată Barbie, într-o lume a lui Barbie! Viaţa în plastic este fantastică", asta poate spune oricine calcă pragul hotelului din Ciudad de Mexico.

De la hol şi până la camere, aproape toate obiectele de decor sunt roz, iar numele Barbie este inscripţionat peste tot. Până şi sortimentele de desert au culoarea preferată a păpuşii. 

Clienţii sunt uimiţi de asemănarea izbitoare cu universul lui Barbie. Dar pentru ca hotelul să fie o replică fidelă a lumii sale, designerii de interioare au colaborat chiar cu compania de jucării care a creat păpuşa. 

În hotel este expusă şi o colecţie rară de păpuşi Barbie. Acolo vor putea fi admirate jucării unice, fabricate în ultimii 60 de ani. Însă, pentru a trăi în lumea lui Barbie, nu e deloc ieftin. Costă 230 de dolari pe noapte. Însă acesta este preţul apartamentului care poate găzdui patru copii şi doi adulţi. Camerele sunt puţin mai ieftine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Tematica unui hotel din Mexic, inspirată de celebra păpușă Barbie