Antena Meniu Search
x

Timp de doi ani, a băut în fiecare zi băuturi energizante. Ce a pățit apoi o tânără de 23 de ani și cum arată acum

Are o vârstă fragedă, însă a fost diagnosticată cu o boală care-i ameninţă viaţă, iar asta din cauza faptului că a consumat în fiecare zi băuturi energizante

Are o vârstă fragedă, însă a fost diagnosticată cu o boală care-i ameninţă viaţă, iar asta din cauza faptului că a consumat în fiecare zi băuturi energizante.
Charlotte Aston este din Brixham, Devon, a fost diagnosticată cu tahicardie supraventriculară, o dereglare a bătăilor inimii care se manifestă prin accelerarea ritmului acesteia. Acest verdict i-a schimbat rădicat viaţă.
Medicii i-au făcut toate analizele şi i-au studiat îndeaproape dietă din ultimii ani şi au ajuns la o singură concluzie: băuturile energizante, consumate zilnic de-a lungul a câţiva ani, i-au distrus sănătatea. Tânăra lucra la un parc de distracţii şi obişnuia să le bea pentru a se simţi mai bine, fără să se gândească un moment la consecinţe.
Atunci când inima ei a cedat, Charlie a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii au fost şocaţi când i-au văzut ritmul cardiac: 247 bătăi pe minut, în condiţiile în care valorile normale se situează între 80 şi 90 de bătăi pe minut.
“Creştea dacă strănutăm, tuseama, luăm ceva de pe podea, ridicăm ceva greu sau pur şi simplu mă mişcăm mai rapid”.  
În urmă cu trei ani, ea a trecut printr-o operaţie, în urmă căreia spune că se simte cu 80% mai bine. Cu toate acestea, boala îi afectează viaţă. În prezent, tânăra nu doar că nu are voie să facă eforturi de orice fel, dar are şi restricţii alimentare: nu are voie sub nicio formă să bea alcool sau cafea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Timp de doi ani, a băut în fiecare zi băuturi energizante. Ce a pățit apoi o tânără de 23 de ani și cum arată acum