Antena Meniu Search
x

(P) Top 5 lăzi frigorifice ieftine pentru a depozita alimente

Multe persoane preferă acum să congeleze mâncarea în loc să pregătească conserve. Este mult mai ușor să porționezi în punguțe și să le pui într-o ladă frigorifică decât să le pui în borcane, să le sterilizezi și să găsești loc să le depozitezi. Ba mai mult, dacă congelezi alimentele cum și cât trebuie, acestea vor avea mai mulți nutrienți și vitamine decât dacă le-ai fierbe. Poți ține într-o ladă frigorifică de la legume tocate pentru supe și ciorbe și până la ardei copți sau fructe pentru smoothie-uri.

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 15:20

ladă frigorifică
Top 5 lăzi frigorifice ieftine pentru a depozita alimente - Unsplash

Dacă ai o familie numeroasă sau preferi să îngheți alimentele pentru a le depozita, atunci cu siguranță trebuie să cauți o ladă frigorifică. Iată, mai jos, top 5 lazi frigorifice ieftine dintre care poți alege opțiunea potrivită pentru tine.

Ladă frigorifică LDK BD 100

Topul de lăzi frigorifice ieftine pornește cu această ladă frigorifică LDK cu o capacitate de 99 de litri. Aceasta poate congela 4.5 kilograme în 24 de ore. Are un consum de 211 kWh pe an și face parte din clasa energetică F potrivit noilor etichete energetice adoptate. Nivelul de zgomot este unul destul de mic, de doar 38 de dB. Nu este o ladă frigorifică ce ocupă mult spațiu și are doar 55 de centimetri lățime și 65 de centimetri înălțime. Are termostat pentru a regla și controla temperatura și poate funcționa la -15 grade Celsius temperatură exterioară. Are iluminare LED, garnitura sa este antibacteriană și poate fi curățat foarte ușor, fără a necesita solvenți sau substanțe abrazive. Este o ladă frigorifică potrivită dacă nu aveți prea mult spațiu în casă, dar doriți să conservați alimente prin congelare.

Ladă frigorifică MIDEA MDRC150FZF01CE

Al doilea produs din topul de lăzi frigorifice ieftine are foarte multe caracteristici în comun cu cel prezentat mai sus. Este vorba despre o ladă frigorifică de la MIDEA care are o capacitate de 99 de litri și poate congela, ca și cea de mai sus, 4.5 kilograme în 24 de ore. Are tot un consum de 211 kWh pe an și face parte din clasa energetică F conform noilor etichete. Nivelul de zgomot este ceva mai mare, de 41 dB, dar nu deranjant. Dimensiunile sunt asemănătoare, iar această ladă frigorifică are 56.5 centimetri lățime și 85 de centimetri înălțime. Și această ladă frigorifică are termostat ajustabil, dar are și control digital, roți rezistente pentru transport și funcție de frigider pentru a depozita alimente fără a le congela.

Ladă frigorifică STARCREST SCCF-150

Pentru cei ce iau în considerare lăzi frigorifice ceva mai mari, acest model de la STARCREST este potrivit. Are o capacitate de 141 de litri, oferind mai mult spațiu pentru depozitarea și păstrarea alimentelor pentru mult timp. Poate congela 7 kilograme în 24 de ore. Face parte din clasa energetică F conform noilor etichete, având un consum anual de 228 kWh. Nivelul de zgomot este mic, de doar 41 dB. Are dimensiuni reduse pentru o ladă frigorifică cu o capacitate atât de mare: 76 centimetri lățime, 86 centimetri înălțime și 55.5 centimetri adâncime.

Ladă frigorifică Heinner HCF-H145F+

O alta lada frigorifica cu capacitate mare este aceasta, de la Heinner. Are o capacitate de 142 de litri și poate congela 13 kilograme în 24 de ore. Are un consum de 228 kWh pe an, făcând parte din clasa F potrivit noilor etichete. Are un nivel de zgomot mic, de doar 38 dB. Dimensiunile sunt reduse: 62.5 centimetri, 85.4 centimetri înălțime și 55.7 centimetri adâncime.

Ladă frigorifică Star-Light CFM-198FWH

Pentru cei ce doresc o ladă frigorifică mult mai mare, această ladă de la Star-Light este potrivită. Are o capacitate de 203 litri și poate îngheța 9 kilograme în 24 de ore. Are un consum de doar 219 kWh pe an și face parte din clasa energetică F potrivit noilor etichete. Are un nivel de zgomot de doar 41 dB. Este dotat cu iluminare LED, termostat ajustabil, roți pentru transportare ușoară și funcție de super congelare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » (P) Top 5 lăzi frigorifice ieftine pentru a depozita alimente