Antena Meniu Search
x

Topul celor mai frumoase destinaţii de vacanţă pentru oamenii bogaţi

Insulele tropicale sunt destinaţiile preferate ale celor cu putere financiară. Fie că merg pentru a se relaxa în bungalourile construite deasupra apei sau pentru a practica sporturi nautice, toţi se cazează în resorturi de lux.

Vezi și

Insulele tropicale sunt destinaţiile preferate ale celor cu putere financiară. Fie că merg pentru a se relaxa în bungalourile construite deasupra apei sau pentru a practica sporturi nautice, toţi se cazează în resorturi de lux. Tocmai de aceea, an de an, publicaţiile de profil fac un clasament al celor mai frumoase destinaţii de vacanţă pentru oamenii bogaţi.

Desprins parcă din Paradis, resortul Four Seasons din Bora Bora este destinaţia perfectă pentru oamenii cu mulţi bani, care doresc să se relaxeze pe o insulă exotică. Bungalourile sunt construite pe piloni deasupra apei cristaline ce înconjoară insula. Iar pe lângă scubadiving şi plimbările cu caiacul, vizitatorii au o privelişte de excepţie: muntele Otemanu.

Un alt resort de lux din Polinezia Franceză este Hilton Moorea Lagoon. Pe lângă celebrele bungalouri, vizitatorii se pot relaxa şi la un bar construit deasupra apei. Înconjurată de palmieri, insula sub forma de inimă pune la dispoziţia vizitatorilor petreceri exotice, cine romantice, şedinţe la SPA şi plimbări prin sălbăticie.

Cei care doresc o experineţă de neuitat se pot caza şi la resortul Likuliku Lagoon de pe insula Fiji. Bungalourile sunt realizat din lemn iar toaletele sunt amplasate într-un pavilion separat. Resortul este o destinaţie celebră în rândul celor pasionaţi de scufundări. Vizitatorii pot, totodată, să organizeze picnicuri direct pe plajă.

Riviera Maya este şi ea una dintre cele mai vizitate zone turistice din Mexic. Turiştii se pot caza aici la resortul Rosewood Mayakobá a cărui camere sunt construite pe malul apei. Acoperişul vilelor este transformat, însă, într-o terasă exotică cu piscină, destinată relaxării. Iar în ceea ce priveşte activităţile, turiştii pot lua cursuri de gătit şi se pot delecta cu un pahar de tequila de la barul resortului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Topul celor mai frumoase destinaţii de vacanţă pentru oamenii bogaţi