Antena Meniu Search
x

Video Tramvaiul roz din Capitală, vedetă pe reţelele de socializare. Zeci de bucureşteni se înghesuie zilnic să facă o poză lângă el. În ce cartier circulă

Primăvara le-a adus bucureştenilor o imagine ca o pictură: un tunel de corcoduşi înfloriţi. Acesta poate fi admirat cel mai bine din tramvaiul 24, care trece chiar printre pomi. Zeci de oameni merg cu tramvaiul pe acolo doar ca să facă o fotografie.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 21:01

Vezi și

Tramvaiul dintre flori, aşa cum îl numesc oamenii din zonă, a devenit vedeta reţelelor sociale în aceste zile. Zeci de oameni din toate colţurile Bucureştiului se abat din drum sau vin special în cartierul Dămăroaia pentru cel mai instagramabil traseu din oraş. 

Femeie: Vin de aproape de Lujerului. Am văzut pe Instagram la o prietenă şi mi-a plăcut foarte mult.

Femeie: Dacă vreţi poze drăguţe, veniţi pe calea de tramvai din Dămăroaia. 

Oamenii se înghesuie să facă poze cu tramvaiul

Pe acelaşi subiect

Cătălin este vatman de doi ani şi spune că se mândreşte să meargă pe deja celebrul traseu roz, un adevărat obiectiv turistic.

Cătălin, vatman: Sunt foarte mulţi călători care vin şi fac poze. Cred că aţi văzut, sunt şi părinţi cu copii care stau.

Şi fotografii au simţit oportunitatea în aer. Au venit cu echipamente profesionale pentru a-şi trece şi primăvara în portofoliu.

Fotograf: Eu sunt artist vizual grafician şi fotograf, aşa că e ceea ce fac eu. 

Anul acesta, corcoduşii au înflorit mai devreme şi, dacă vremea ajută, tabloul diafan ar putea rezista cel puţin o lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Tramvaiul roz din Capitală, vedetă pe reţelele de socializare. Zeci de bucureşteni se înghesuie zilnic să facă o poză lângă el. În ce cartier circulă