Antena Meniu Search
x

Galerie foto Transformarea uluitoare a unei britanice de 26 de ani, după ce a renunțat la fast-food. Cum arată acum

O tânără dependentă de fast-food, care obișnuia să comande mâncare acasă de cel puțin două ori pe săptămână, a slăbit aproape 40 de kilograme după ce a înlocuit felurile de mâncare preferate cu versiuni făcute ”în casă”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.02.2021, 09:12

  • Emma Snow a înlocuit fast-food-ul cu mancare făcută în casă.
  • Tânăra din Marea Britanie a slăbit 40 de kilograme după schimbarea făcută în alimentație.

Emma Snow, în vârstă de 26 de ani, din Stoke-on-Trent, Marea Britanie, s-a hotărât să slăbească după ce s-a speriat când a văzut că nicio haină din dulap nu-i mai vine așa cum ar fi trebuit.

Când s-a hotărât să slăbească, în 2017, Emma cântărea deja peste 100 de kilograme. 

Pentru început, tânăra a început să meargă mai mult pe jos și să elimine din alimentele pe care obișnuia să le consume în mod repetat. Apoi, ea a ajuns să-și reducă aportul de calorii la 1.400 pe zi și a ținut un jurnal pe Instagram în care își documenta zilnic mesele și rețetele de mâncare, scrie Daily Mail.

Emma a început un cont de Instagram în care își documenta zilnic mesele și rețetele; acumulând 21.000 de adepți impresionanți de când a început acum trei ani.

Emma a renunțat la fast-food în favoarea preparatelor ”de casă”

Acum, Emma a reușit să-și atingă obiectivul de 66 de kilograme și a scăzut de la dimensiunea 18 la haine, la dimensiunea 10.

Emma Snow: „Am avut probleme cu greutatea mea toată viața. Am fost întotdeauna copilul dolofan și, pe măsură ce am crescut, de nenumărate ori am încercat să slăbesc folosind diverse diete, dar nu au avut efect niciodată în cazul meu pentru că nu îmi erau potrivite. După ce am intrat într-o relație cu logodnicul meu, am ajuns la cea mai mare greutate pentru că adesea ne așezam în fața televizorului și mâncam excesiv”.

Pentru că încă râvnea la fast food, Emma a început să caute rețete acestora în varianta mult mai sănătoasă, de făcut în casă.

Emma Snow: „Am început să merg pe jos la serviciu și să încerc să ies la pauza de prânz și totul a făcut cu adevărat diferența. Sănătatea mea mentală s-a îmbunătățit masiv și acum este vorba doar de menținerea unui stil de viață sănătos”.

Emma își împărtășește rețetele populare pe contul ei de Instagram, unde are mulți urmăritori. Acum mănâncă 1.800 de calorii pe zi pentru a-și menține greutatea.

Emma Snow: „Îmi planific toate mesele pentru întreaga săptămână. Mă ajută să rămân pe drumul cel bun, dar și să țin un buget atunci când mergem la cumpărături. Înainte uram felul în care arătam și mă simțeam atât de inconfortabil încât pur și simplu acum fac totul din pasiune”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Transformarea uluitoare a unei britanice de 26 de ani, după ce a renunțat la fast-food. Cum arată acum