Antena Meniu Search
x

Răsfăţ pentru minte şi corp. O clinică din Braşov oferă clienţilor programe de detoxifiere a organismului şi curăţare a... sufletului

Este nevoie oricând de un restart pentru minte şi trup. Clinici specializate promit un răsfăţ de zile mari.

Vezi și

Este nevoie oricând de un restart pentru minte şi trup. Clinici specializate promit un răsfăţ de zile mari. Tratamente de tot felul, meditaţii, cure de detoxifiere inspirate din ţările exotice, dar şi sfaturi pentru acasă.

Oricine râvneşte la o porţie de răsfăţ. O clinică de detoxifiere din Braşov promite însă mai mult de atât. De la o cură de detoxifiere a organismului, până la o curăţare a sufletului.

În prima zi de program se începe cu o cântărire, pentru a afla care este nivelul de masă musculară, grăsime eviscerală, grăsimea din jurul organelor şi nevelul de hidratare.

Urmează apoi fel de fel de activităţi: plimbări în natură, yoga, masaj balinez, thailandez sau băi turceşti, dar şi meditaţii şi tratamente de înfumuseţare.

Alina Spinean, proprietarul centrului de detoxifiere: "Îmbinăm utilul cu plăcutul, pacienţii efectuează şi terapii de relaxare, activitate fizică, saună, este un program pe care ei îl parcurg timp de o săptămână. Sunt implicaţi de dimineaţa până seara."

Alina este medic nutriţionist şi proprietară a centrului. A deschis afacerea acum mai bine de doi ani, alături de soţul ei care a avut o clinică celebră în Turcia, unde mergeau chiar şi vedete de la Hollywood.

Muhammet Gurk, proprietarul centrului de detoxifiere: "Pentru parte din musafiri nu a fost greu. Oamenii din România au fost interesaţi de subiectul acesta, mulţi români merg în Turcia pentru detoxifiere."

Alina Spinean, proprietarul centrului de detoxifiere: "Datorită rezultatelor frumoase care s-au obţinut în urma acestor programe, ne-am hotărât să le aducem şi în România, neavând prea multe astfel de centre."

Şi nu sunt deloc puţini cei care le calcă pragul. Efectele nu întârzie să apară. 

Xenia Pavel, clientă: "Decizia de a avea o viaţă sănătoasă şi echilibrată am luat-o de mai mulţi ani, iar de doi ani şi jumătate aproximativ, frecventez şi locul acesta."

Anca Pavel, clientă: "Am avut mult mai multă energie, mi-a reglat problema cu somnul, aveam o problemă pe partea de somn şi atunci după cele patru zile, chiar am simţit că mă pot odihni mai bine, mă deconectez stând în centru."

La final, clienţii vor pleca şi cu sfaturi utile despre cum se poate face detoxfierea la ei acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Răsfăţ pentru minte şi corp. O clinică din Braşov oferă clienţilor programe de detoxifiere a organismului şi curăţare a... sufletului