Antena Meniu Search
x

Un adolescent și-a construit un refugiu în zăpadă, pentru a se adăposti peste noapte. Tânărul se rătăcise cu snowmobilul

Un adolescent din Canada, care s-a pierdut de familie și prieteni în timp ce se dădea cu snowmobilul, și-a construit un adăpst în zăpadă pentru a supraviețui până când va fi găsit.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 19.01.2021, 08:58

Salvatorii au fost extrem de impresionați de cunoștințele tânărului
Salvatorii au fost extrem de impresionați de cunoștințele tânărului - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un tânăr de 17 ani din Columbia Britanică și-a construit un adăpost în zăpadă pentru a se adăposti, după ce s-a pierdut de rude și prieteni în timpul unei drumeții cu snowmobilul, scrie CNN.

Imediat ce i-au sesizat dispariția, membrii familiei au anunțat autoritățile și au pornit în căutarea tânărului. Salvamontiștii l-au localizat în cele din urmă pe adolescent, în stare bună, ascuns într-un adăpost săpat în zăpadă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest băiat a făcut totul corect, când lucrurile au luat o turnură nefericită. Tânărul s-a separat de grupul său și după mai multe încercări nereușite de a se reîntâlni cu familia sa și-a construit un adăpost în zăpadă pentru a-și petrece noaptea în siguranță. Ne-a făcut misiunea mai puțin dificilă", au transmis salvatorii. „Când membrii echipei noastre l-au întâlnit, el era la adăpost cu mâncare și apă.

Am dori să reamintim tuturor entuziaștilor de drumeții să fie pregătiți pentru situații similare și neașteptate. Distrați-vă, dar fiți mereu pregătiți".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Inedit » Un adolescent și-a construit un refugiu în zăpadă, pentru a se adăposti peste noapte. Tânărul se rătăcise cu snowmobilul