Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Piteşti şi-a cerut iubita în căsătorie în facultate, în timpul unui curs. Ce răspuns a primit

Momentul în care un tânăr din Piteşti îşi cere iubita în căsătorie, în timpul unui curs de la facultate, a ajuns viral pe reţelele de socializare

Momentul în care un tânăr din Piteşti îşi cere iubita în căsătorie, în timpul unui curs de la facultate, a ajuns viral pe reţelele de socializare.

Studentul a pus la cale un moment deosebit, la care a participat unul dintre profesorii săi, dar şi colegii de facultate.

Acesta a cumpărat un buchet de flori şi a intrat în sala de curs, şi-a rugat iubita să vină în faţă şi, emoţionat, a îngenungheat în faţa ei, după ce i-a făcut o declaraţie de dragoste.

Momentul a avut loc în aplauzele celor prezenţi şi s-a încheiat, spre bucuria tânărului, cu un "Da". Videoclipul cu cererea în căsătorie, filmat de un "complice", s-a viralizat pe Facebook şi a făcut, în două zile, jumătate de milion de vizualizări.

"Mi-am făcut iubită cea mai fericită! și am primit un DAAAA mare cât un zgârie nori. Te iubesc mult soția mea frumoasă"a fost mesajul pe care l-a scris Cătălin pe Facebook, acolo unde a postat și clipul cu cu cererea de căsătorie. în scurt timp, cererea în căsătorie a devenit viral, cu peste 5000 de like-uri, 2000 de share-uri și aproape 500.000 de vizualizări în două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un tânăr din Piteşti şi-a cerut iubita în căsătorie în facultate, în timpul unui curs. Ce răspuns a primit