Antena Meniu Search
x

Video Un TIR înmatriculat în Bulgaria a rămas ”înțepenit” pe o străduță îngustă din Brașov. A fost chemată poliția

Un TIR înmatriculat în Bulgaria a rămas înțepenit pe o stradă îngustă din Brașov, după ce a depășit limita de tonaj admisă pe acel sector de drum.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.05.2021, 21:20

Vezi și

Potrivit polițiștilor, isprava șoferului de TIR nu s-a soldat cu victime, însă o casă de pe strada Tocile, din cartierul Șchei, a fost avariată. 

Mai mulți polițiști au acționat în zonă pentru a dirija circulația. 

”În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Circulația este dirijată de către polițiștii aflați la fața locului. Se desfășoară activități în vederea reluării traficului în condiții normale”, se arată într-un comunicat.

Șoferul de TIR, un bulgar de 60 de ani

Pe acelaşi subiect

Ulterior, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Biroul Rutier au anunțat că au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 60 ani, cetățean bulgar. 

”La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. S-a procedat la sancționarea contravențională a acestuia pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice,republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicat.

Articol realizat cu informațiile și imaginile obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un TIR înmatriculat în Bulgaria a rămas ”înțepenit” pe o străduță îngustă din Brașov. A fost chemată poliția