Antena Meniu Search
x

Video Un zoo din China neagă că folosește oameni costumați în loc de urși. Imaginile care au născut îndoieli

O grădină zoologică din China, "arătată cu degetul" pentru că ar folosi oameni costumați în loc de urși, dezminte acuzaţiile şi susţine că oamenii "nu înţeleg" comportamentul speciei. Potrivit CNN, controversa a fost declanşată după ce mai multe imagini în care urşii stau în două picioare au fost publicate pe internet.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 11:09

Urşi sau oameni costumaţi? Imaginile care au dat naştere unei dispute aprinse
Urşi sau oameni costumaţi? Imaginile care au dat naştere unei dispute aprinse - Twitter

O grădină zoologică din China este acuzată că folosește oameni costumați în loc de urși. Reprezentanții parcului zoo au respins acuzațiile.

Urşi sau oameni costumaţi? Imaginile care au dat naştere unei dispute aprinse

Imaginile publicate pe internet au stârnit dezbaterea. Unul dintre urșii de la Grădina zoologică Hangzhou stă în două picioare într-o poziție specifică oamenilor. Asta i-a făcut pe unii să susțină că, de fapt, este vorba despre un om costumat în urs.

Reprezentanții parcului au respins acuzațiile susținând că în fotografie apar urșii soarelui din Malaezia care sunt mai mici și arată diferit decât alți urși. Urșii soarelui sunt de mărimea unor câini mari, având o înălțime de cel mult 1,3 metri, în comparație cu până la 2,8 metri cât au grizzly și alte specii, potrivit grădinii zoologice. Reporterii locali au fost invitați la grădina zoologică pentru a-i vedea pe urși din apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidente asemănătoare au avut loc și la alte grădini zoologice. Tot în China, unele parcuri zoo au fost acuzate că folosesc câini cu blana vopsită pentru a arăta ca lupii sau pisicile africane, în timp ce despre o grădină zoologică din Egipt s-a spus că a vopsit măgari pentru a arăta ca zebrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Un zoo din China neagă că folosește oameni costumați în loc de urși. Imaginile care au născut îndoieli