Antena Meniu Search
x

Viitorul industriei alimentare, dezbătut la a șasea ediție RO-aliment show

Liderii industriei alimentare din România se întâlnesc, în fiecare an, la RO-aliment show, pentru a împărtăşi soluţii, tendinţe şi studii de specialitate. La cea de-a şasea ediție sunt așteptați să participe peste 500 de specialiști din industria alimentară din țară și străinătate.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 08:37

Vezi și

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține excelența în cercetarea alimentară, prin extinderea parteneriatului cu Ro-Aliment show. Ediția din acest an se va desfășura în format hibrid, în perioada 24-26 mai. 

Mai bine de 50 de specialiști internaționali vor dezbate peste 50 de teme de actualitate din domeniul industriei alimentare. Fiecare zi a evenimentului este dedicată unei ramuri a acestei industrii. Tema ediției din acest este adaptarea tehnologiilor la contextul alimentar actual. 

Claudia Bocean, fondator RO.Aliment: Este o platformă ideală pentru diseminarea informaţiilor din zona de materii prime, ingrediente, ambalare, CSR, formulări şi reformulare de produse, cercetare şi sustenabilitate. 

Consultanții Senatului Științific vor vorbi despre soluții inovatoare, adaptate unui sistem alimentar sustenabil, îndreptat spre creșterea calității vieții și, implicit, creșterea speranței de viață. 

Lăcrămioara Frăsineanu, manager de proiect: Senatul Ştiinţific şi-a concentrat activitatea asupra cercetării alimentare şi domeniului longevităţii deoarece ambele îşi propun să răspundă unor nevoi fundamentale a societăţii moderne, respectiv de a creşte calitatea şi speranţa de viaţă. 

Claudia Bocean, fondator RO.Aliment: Ro.aliment show reprezintă cel mai sigur mod de a obţine informaţii de ultimă oră privind inovaţiile din industria alimentară din care nu poate lipsi componenta ştiinţifică şi de cercetare. De aici şi parteneriatul cu Senatul Ştiinţific. 

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susține participarea online, gratuită, a studenților din cadrul facultăților cu profil alimentar din întreaga țară. Ro Aliment Show combină analiza tendințelor și inovarea din industria alimentară, cu facilitarea conexiunilor dintre furnizori și producători, în beneficiul populației, oferind acces la alimente noi, sănătoase și sustenabile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Viitorul industriei alimentare, dezbătut la a șasea ediție RO-aliment show