Vrei o gustare de EFECT şi extrem de SIMPLU de realizat?! Pâine cu brânză la cuptor
Această reţetă poate fi realizată chiar şi de cei fără pic de experienţă în bucătărie, dar şi de cei care vor ceva rapid, dar delicios
Această reţetă poate fi realizată chiar şi de cei fără pic de experienţă în bucătărie, dar şi de cei care vor ceva rapid, dar delicios
1 lingura smântână (opţional)
puţină ceapă verde, tocată mărunt
1-2 căţei de usturoi, mărunţiţi
jumătate de pachet de unt nesărat şi înmuiat
1 baghetă sau o pâine franţuzească (ciabatta)
cca 50 gr maioneză
cca 230 gr brânză cheddar dată pe razătoare
cca 110 gr mozzarella dată pe razătoare
Mod de preparare:
Mixează brânzeturile cu ceapă verde, apoi pune smântâna şi maioneză. Separat, amesteca untul cu usturoiul, după care pune-l peste brânzeturi.
Înjumătăţeşte bagheta pe lungime, pune pe o parte brânză, apoi coace-o 3-5 minute într-o tavă, în cuptorul încins.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰