Antena Meniu Search
x

Yoga pe placa de surf, sportul sezonului în stațiunea Mamaia

Corpul pentru plajă se lucrează chiar la plajă. Este ideea de afaceri a unei tinere instructoare de yoga şi pilates.

Vezi și

Corpul pentru plajă se lucrează chiar la plajă. Este ideea de afaceri a unei tinere instructoare de yoga şi pilates. Ţine cursuri la câţiva metri de apa mării. Iar asta este numai încălzirea. Odată ce elevele sale au căpătat suficientă încredere în ele, salteaua de yoga este înlocuită de o placă de surf, iar exerciţile continuă pe valuri.

Ghidate de ordinele încurajatoare, dar ferme ale instructoarei, cursantele încep ora de yoga şi pilates.

Diana Stejereanu, instructor: "Am început cu o mini încălzire, să nu fie trecerea atât de bruscă, un streaching micuţ, am lucrat câteva grupe musculare, abdomen, coapse şi fesieri, cele mai importante."

Este al patrulea an în care plaja din Mamaia găzduieşte astfel de cursuri. Aerul sărat şi briza mării sunt un mediu mult mai plăcut pentru mişcare decât sala de aerobic. 

Odată încălzirea făcută, urmează proba de echilibru.

Un mod garantat de activare a tuturor muşchilor este să faci exerciţii de aerobic în timp ce te concentrezi să nu cazi în apă.

Precizia mişcărilor atrage toate privirile de pe plajă.

Diana Stejereanu, instructor: "Tot ambientul ăsta face ca o ora să treacă aşa, deci nu-ţi dai seama şi o să-ţi dai seama când o să ajungi acasă că de fapt ai febră, eşti şi bronzat, te simţi şi mai bine, dormi mai bine."

Cine vrea un corp de plajă nu se poate mulţumi doar cu exerciţiile fizice. 70 la sută dintr-o cură de slăbire stă în dietă.

Antrenament se termină cu un număr de precizie. Nisipul nu asigură însă suprafaţa cea mai bună pentru astfel de cascadorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează trecerea la ora de vară?

Observator » Inedit » Yoga pe placa de surf, sportul sezonului în stațiunea Mamaia