Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Zeci de cupluri şi-au testat limitele la Hercuthlon, pe Valea Cernei. "Dacă unul trage înapoi, celălalt trebuie să-l ajute"

Putere, determinare şi curaj! Acestea au fost ingredientele principale în acest weekend la Băile Herculane, acolo unde s-a dat startul celei de-a doua ediții a competiției Hercuthlon. Inspirat din mitologia greacă, evenimentul a testat limitele concurenților, dar şi rezistenţa, forţa, coordonarea și colaborarea acestora. Şi cum a fost un concurs dedicat cuplurilor puternice, echipele şi-au dorit să-şi măsoare forţa cu cea a legendarului Hercule. 

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 09:01

Cu mâinile strâns unite și umerii aliniați, pregătiți să-și depășească orice limită, zeci de cupluri s-au adunat în orașul legendar al lui Hercule, de pe Valea Cernei. Aici, au pornit într-o aventură epică, inspirată de cele 12 munci eroice ale lui Hercules, iar fiecare pas a fost o provocare.

Dan Buru, consilier cultural Primăria Băile Herculane: Competiția din acest an este extraordinară şi prin faptul că avem cu un cuplu în plus faţă de anul trecut. Sunt 30 de cupluri care s-au înscris la startul acestei competiţii. O competiţie de care Băile Herculane este mândră. 

Alin Ciutau, organizator concurs: Am avut prima probă, proba apei - alergare în apă, de mână. Proba doi, urcare pe paleţi. Proba trei, răsturnarea cauciucului, este o probă de strongman. Proba patru, alergare cu sacul, sincron cu colegul. Proba cinci, trebuie cărat un sac, o anvelopă.  

Vezi și

Mai puternici decât Hercule

Pe acelaşi subiect

Şi cum a fost o competiţie despre forţă, determinare, curaj dar şi unitate, concurenții au luptat strâns. Fiecare secundă a fost o bătălie, iar spiritul de echipă a strălucit la fiecare gest și privire.Totul pentru ca perechile înscrise în competiţie, să-şi măsoare puterea cu legenda din mitologia greacă. 

Dan Buru, consilier cultural Primăria Băile Herculane: Este vorba despre oameni care sunt puternici, şi ca fizic, şi ca şi caracter. Dacă unul trage înapoi, celălalt trebuie să-l ajute. Trebuie să se automotiveze, să se motiveze unul pe celălalt, ca la sfârşit să câştige.

Cei care au luptat eroic la competiția Hercuthlon nu au plecat acasă cu mâna goală, ci cu un premiu în valoare de cinci mii de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Inedit » Zeci de cupluri şi-au testat limitele la Hercuthlon, pe Valea Cernei. "Dacă unul trage înapoi, celălalt trebuie să-l ajute"