Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ziua Sărutului 2018. Azi ai voie să săruți pe oricine te lasă

Ziua Sărutului 2018. Ne amintim cu toții primul nostru sărut. Era devastator de entuziasmant, probabil chiar puțin ciudat. Indiferent cum a fost pentru noi, sărutul este o practică veche, cu semnificați și ramificații care se extind cu mult peste o povestea de dragoste.

de Redactia Observator

la 06.07.2018 , 15:08

Sărutul are multe forme, toate deosebit de plăcute De Ziua Sărutului 2018 poți săruta pe oricine - pixabay

Ziua Sărutului 2018. Ne amintim cu toții primul nostru sărut. Era devastator de entuziasmant, probabil puțin ciudat și poate că a implicat ulterior o promisiune.

Indiferent cum a fost pentru noi, sărutul este o practică veche, cu semnificați și ramificații care se extind cu mult peste o povestea de dragoste.

Ziua Sărutului 2018, momentul prefect

Articolul continuă după reclamă

Actul sărutării are multe înțelesuri și ia multe forme. De la sărutul francez, la un sărut formal pe obraz, de la un sărut de întâmpinare, la un sărut la revedere.

Indiferent de tipul de sărut pe care îl preferați, Ziua Sărutului 2018, sărbătorită pe 6 iulie, este momentul perfect al anului pentru a ne bucura de acest gest simplu, dar puternic și autentic.

Ce se face de Ziua Sărutului 2018

Există mai multe feluri în care Ziua Internațională a Sărutului se sărbătorește în întreaga lume. De exemplu, îi poți oferi persoanei iubite un sărut pasional, prin care să-i transmiți cât de mult iubești.

Fie că este jumătatea ta, vreo rudă sau persoane foarte apropiate, amintește-i de dragostea ce le-o porți cu un sărut, dar nu uita să ceri acordul, înainte de a o face. Pare destul de bizar să săruți pe cineva care n-ar vrea să fie sărutat. Sau, poți să surprizi persoanele respective cu un sărut și să speri că nu se vor supăra. Iar dacă nu ți se oferă un sărut, nu te oprește nimeni să-l ceri.

Sărutului 2018, varianta decentă

Varianta mai decentă și mai sigură de a sărbători Ziua Sărutului 2018 este să aplici o practică obișnuită la francezi, dar care este menită să arate afecțiune. Sărutul pe ambii obraji este considerat un salut călduros și afectuos. Mai puțin relevant ca un sărut pe buze, dar destul de ușor de interpretat. Acest tip de manifestare afectuoasă este în principiu destinat prietenilor și colegilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Ziua Sărutului 2018. Azi ai voie să săruți pe oricine te lasă