Antena Meniu Search
x

Zodiacul românesc din bătrâni îți dezvăluie ce fel de NATIV ești

În trecut, bătrânii foloseau un zodiac special

În trecut, bătrânii foloseau un zodiac special

Zodia Țapului – Ianuarie

Nu-i lipsește ambiția și curajul pentru a reuși să facă o mulțime de lucruri bune pentru el și cei din jur. Țapul este o persoană muncitoare și are ambiție cât pentru a muta munții din loc.

Zodia Udătorului – Februarie

Pentru că își cunosc foarte bine limitele, nu încearcă niciodată să le încalce și sunt extrem de realiști atunci când este cazul. Nu prea duc lipsă de bani, asta pentru că știu cum să-i organizeze.

Zodia Peștilor – Martie

Știu foarte bine ce vor de la ei și de la cei din jur, motiv pentru care reușesc destul de ușor să ajungă acolo unde își doresc. Mereu atenți la detalii, aceștia nu scapă nimic din ochi și sunt mereu vigilenți.

CITEȘTE ȘI Stau cu frica-n sân! De ce se TEME fiecare ZODIE în parte

Zodia Berbecului – Aprilie

Berbecii sunt încăpățânați, motiv pentru care se aruncă mai tot timpul cu capul înainte fără vreo urmă de regret. În plus, vor tot timpul să experimenteze lucruri noi și se aventurează în diverse activități fără să mai țină cont de consecințe.

Zodia Taurului – Mai

Cu toate că imaginea unui Taur poate fi uneori dură sau rece, aceștia vor deveni foarte blânzi din moment ce îi cunoști, chiar dacă nu pot renunța la îndrăzneala caracteristică.

Zodia Gemenilor – Iunie

Gemenii sunt mereu cu ochii deschiși și pătrund tot mai mult în necunoscut, în speranța că vor ajunge cât mai înțelepți. Pentru că sunt de cele mai multe ori nestatornici, asta nu-i recomandă ca fiind partenerii ideali.

Zodia Cancerului – Iulie

Nativii acestei zodii ajung de multe ori să se mulțumească cu puțin, iar asta nu este tocmai în avantajul lor. Cu toate acestea, sunt destul de îndrăzneți și sar în ajutorul celor aflați la nevoie.

Zodia Leului – August

Leul este un adevărat apărător al dreptății și al onoarei, făcându-se respectat prin simpla sa prezență. Din acest motiv știe cum să se facă plăcut și nu este de mirare că are în jurul său o mulțime de admiratori. 

Zodia Fecioarei – Septembrie

Fecioara este o fire calculată și răbdătoare, fiind atrasă mai tot timpul spre științele realiste, unde face o muncă excepțională. Legat de viața de familie, aceasta are un respect deosebit față de tradiții și vrea ca și ceilali să le respecte.

Zodia Cumpenei – Octombrie

Acești nativi știu cum să fie placul tuturor pentru că sunt firi sociabile și totodată sufletiste. Vor fi mereu alături de cei dragi și îi vor ajuta cu fiecare ocazie. Chiar dacă par nehotărâte, mintea lor și-a setat deja un drum, de la care nu se vor abate în veci.

Zodia Scorpiei – Noiembrie

Doar numele este de această zodie, căci cel născut sub semnul Scorpiei este vesel, zâmbăreț și mereu gata să sară în ajutorul celor în impas. Totodată acest nativ este foarte încăpățânat când vine vorba de a-și apăra propriile interese.

Zodia Arcașului – Decembrie

Unul dintre cei mai îndrăzneți nativi, Arcașul este foarte sigur pe forțele sale, iar asta îl face să aibă parte de multe reușite. Nu se vor da bătuți indiferent de cât de greu le-ar fi și vor încerca să-și trăiască viața după reguli cât mai simple, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Zodiacul românesc din bătrâni îți dezvăluie ce fel de NATIV ești