Antena Meniu Search
x

Adorabil! ZODII desăvârșite pentru rolul de TATĂ

Sentimentul patern se declanșează instant la patru semne zodiacale

Sentimentul patern se declanșează instant la patru semne zodiacale

TAUR

Protector și cu un caracter autoritar de cele mai multe ori, acesta va ști cum să își educe copilul. De asemenea, cel mai important pentru nativul Taur este ca odrasla acestuia să reușească de una singură în viață, semn că a făcut un copil capabil de autodezvoltare și dincolo de anii petrecuți în sânul familiei.

CITEȘTE ȘI Sunt cu gândul în două părți! ZODII care CALCĂ STRÂMB fără NICIO REMUȘCARE

RAC

Racul oferă multă libertate copiilor, acesta fiind cel mai bun lucru pe care îl poate face un părinte. Cu un părinte în zodia Rac, orice copil se simte liber dar asta nu înseamnă că este și neglijat. Când trebuie pus piciorul în prag, îl pune fără echivoc.

BALANȚĂ

Cu un tată Balanță vei găsi mereu calea de mijloc. Tații Balanță cred că cel mai important lucru în creșterea copilului este să le sădești în conștiința lor respectul pentru cei din jur și dorința de a face numai fapte bune.

CITEȘTE ȘI Vor trăi cât pietrele! Sunt cele mai LONGEVIVE ZODII

SĂGETĂTOR

Deși pare un părinte care stă toată ziua pe capul copilului, tatăl Săgetător nu este răuvoitor dar poate fi uneori excesiv în creșterea copilului. Și asta pentru că Săgetătorul are o inimă atât de mare încât și-ar da și viața pentru ca pruncului său să nu îi lipsească nimic, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Adorabil! ZODII desăvârșite pentru rolul de TATĂ