Antena Meniu Search
x

Video Concurenţii de la Asia Express gătesc la Chefi la cuţite. Din culisele ediţiilor speciale

O parte din marea familie Chefi la cuţite a venit în şi mai marea familie Observator. Gina Pistol, într-o formă de zile mari după naştere, a fost prezentă în platoul Observator alături de chef Cătălin Scărlătescu. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 29.11.2021, 15:22

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol s-au căsătorit pe platoul ,,Chefi la cuțite". Emoții, tensiune contra cronometru și decizii luate pe muchie de cuțit; însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe platourile de filmare să bată clopotele de nuntă.

Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nași la cea mai așteptată nuntă a momentului, chiar pe platourile de filmare ale sezonului cu numărul 4.

Antena 1 sărbătorește de ziua ei cu 3 ediții speciale de Chefi la cuțite

De ziua ei, Antena 1 oferă un cadou telespectatorilor – 3 ediții speciale de Chefi la cuțite. Pe 29 și 30 noiembrie și în seara zilei de 1 decembrie, de la ora 20.30, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților vor trece la bancuri, sub îndrumarea celor 3 chefi:  Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu.

Pe acelaşi subiect

Fiecare dintre aceștia își va forma echipa prin tragere la sorți și se va lupta în preparate românești pentru câștigarea marelui premiu. Miza este una uriașă pentru că va exista și o competiție a orgoliilor:  cei doi chefi care pierd trebuie să își tatueze chipul chef-ului câștigător.

Edițiile speciale Chefi la cuțite marchează și revenirea Ginei Pistol în rolul de prezentatoare, la câteva luni după ce a devenit mamă. "Sunt foarte fericită că m-am întors!  Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzație că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express", a declarat Gina.

 Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Concurenţii de la Asia Express gătesc la Chefi la cuţite. Din culisele ediţiilor speciale