Antena Meniu Search
x

Foto "I-au luat trupul, nu-i pot lua sufletul". Indi a fost deconectată de la aparate de medicii din UK. Părinții au pierdut lupta pentru viața fetiței lor

Sfârșit cutremurător! Indi Gregory, micuța de șapte luni pentru care părinții s-au luptat în instanță ca să-i salveze viața, a murit în mod tragic. După luni de luptă cu sistemul medical, părinții copilei au pierdut bătălia. Indi a fost deconectată de la aparate.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 13:37

Indi a fost deconectată de la aparte de medicii din UK. Părinții au pierdut lupta pentru viața fetiței lor
Indi a fost deconectată de la aparte de medicii din UK. Părinții au pierdut lupta pentru viața fetiței lor - GoFundMe

Indi Gregory, în vârstă de șapte luni, avea o boală mitocondrială, o afecțiune incurabilă care drenează energia din celulele corpului. Micuța a avut și o gaură în inimă și a suferit operații la intestin și la craniu la scurt timp după ce s-a născut în lun februarie. Indi a murit peste noapte într-un spital, după ce aparatul care o ținea în viață a fost oprit în urma unei hotărâri a unui judecător de top, potrivit TheSun. Judecătorul nu i-a permis copilei să moară acasă.

Mama ei, Claire Staniforth, i-a fost alături și a ținut-o la pieptul ei până când copila s-a stins. Ea și Dean Gregory, tatăl micuței, au dus o adevărată luptă cu sistemul medical pentru a-și putea ține fetița în viață și au jurat că vor lupta până la capăt. La un moment dat, au plănuit chiar să se mute în Italia pentru un tratament, într-o ultimă încercare de a o salva. Dar și-au pierdut lupta la fiecare obstacol, judecătorii hotărând în cele din urmă că menținerea suportului vital al lui Indi activat nu era în „interesul ei”. 

Indi Gregory a fost deconectată de la aparte

„Viața lui Indi s-a încheiat la ora 01.45. Eu și Claire suntem furioși, zdrobiți și rușinați. NHS și instanțele nu numai că i-au luat șansa de a trăi o viață mai lungă, dar i-au luat și demnitatea Indii de a muri în familie, la ea acasă. Au reușit să ia trupul și demnitatea lui Indi, dar nu-i pot lua niciodată sufletul. Au încercat să scape de Indi fără ca nimeni să știe, dar ne-am asigurat că va fi amintită pentru totdeauna. Știam că este specială din ziua în care a fost născută”, a declarat zdrobit tatăl copilei.

Pe acelaşi subiect

Dean și Claire au susținut la Înalta Curte că fiica lor „a dovedit că toată lumea greșește” și „avea nevoie de mai mult timp”. Dar șefii spitalelor i-au implorat pe judecători să decidă că ar putea limita legal tratamentul, deoarece menținerea copilei într-o astfel de stare nu ar fi de folos.

El a spus că devotamentul de care familia lui Indi a dat dovată a fost real și durerea lor „aproape de neimaginat”, dar dovezile medicale au fost „unanime și clare”.

Într-o lovitură finală care le-a zdrobit inimile celor doi părinți, judecătorul le-a refuzat rugămințile de a o lăsa pe Indi să moară acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Justitie » "I-au luat trupul, nu-i pot lua sufletul". Indi a fost deconectată de la aparate de medicii din UK. Părinții au pierdut lupta pentru viața fetiței lor