Antena Meniu Search
x

Foto La 3 ani după ce a omorât un tânăr şi s-a "refugiat" în Italia, Mario Iorgulescu se pozează cu interlopi fugari. "Fratele meu, Sorin Udrea"

Mario Iorgulescu, fiul milionarului Gino Iorgulescu, trimis în judecată după ce a ucis un tânăr de 27 de ani într-un accident rutier, a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de liderul interlop timișorean Sorin Udrea, relatează PressAlert. Fotografia postată de Mario Iorgulescu a fost însoțită de textul "#mybrother sorin udrea #1". La scurt timp după ce informaţia a apărut în mediul online, fotografia a fost ştearsă de pe contul celui care s-a refugiat în Italia pe caz de boală. 

de Marina Dinu

la 01.12.2022, 16:40

Mario Iorgulescu, fugit în Italia după ce a omorât un tânăr de 27 de ani, s-a fotografiat cu un interlop fugar din Timişoara
Mario Iorgulescu, fugit în Italia după ce a omorât un tânăr de 27 de ani, s-a fotografiat cu un interlop fugar din Timişoara - Instagram/mario_iorgulescu_official

Mario Iorgulescu, fiul milionarului Gino Iorgulescu, se află în acest moment în Italia, unde a fost transferat de către părinţii săi la scurt timp după ce a provocat accidentul mortal. Acesta a fost internat într-o clinică privată, fără acordul medicilor din România. Teoretic, până când medicii de acolo nu îşi vor da acordul, acesta nu poate fi transferat înapoi în ţară.

Potrivit PressAlert, într-un interviu acordat recent, Mario Iorgulescu susținea că „sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România. Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”.

Totuşi, Mario Iorgulescu a devenit destul de activ pe Instagram în ultima vreme, în ciuda problemelor de sănătate. Şi-a activat contul şi a început să posteze fotografii începând cu 14 noiembrie. 

Pe acelaşi subiect

Fiul de milionar îşi aduce aminte de vremurile bune şi îşi etalează maşinile pe care obişnuia să le conducă. Postează fotografii de la evenimente, petreceri, şi chiar şi poze cu iubita lui sau chiar cu Serghei Mizil. Totuşi, fotografia în care se afla alături de interlopul Sorin Udrea a dispărut de pe contul său, la scurt timp după ce a distribuit-o. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este interlopul Sorin Udrea

Interlopul Sorin Udrea, cel care apare alături de Mario Iorgulescu în fotografie, a fugit din țară, în 2016, cu puțin timp înainte să fie condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara într-un dosar DIICOT, la șase ani și opt luni de închisoare și profitând de legislația de la acel moment a reușit să nu fie extrădat pentru că era rezident în Italia.

PressAlert a dezvăluit că Sorin Udrea a devenit un adevărat sfătuitor al celor rămași în libertate, trasând direcții cum ar trebui să se acționeze în dosarele DIICOT. Sorin Udrea a sfidat în repetate rânduri autoritățile din România, ajungând până acolo încât să susțină că i-ar pune gheață pe inimă procurorului DIICOT care i-a instrumentat dosarul. De când este fugar în Italia, Udrea a apărut în fotografii alături de reprezentanți ai echipei Naționale de fotbal sau de diverși interlopi.

Filmul accidentului în care Iorgulescu a ucis un tânăr de 27 de ani

Pe 8 septembrie 2019, cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, de 27 de ani, pe care l-a ucis. Martorii au declarat în faţa procurorilor că au încercat să îl oprească.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

Impactul fatal, la 5 secunde după încheierea apelului

122 de secunde a durat discuţia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul în care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

La aproape două săptămâni după accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de părinţi la o clinică din Milano, fără acordul medicilor din România.

Aducerea în țară a lui Mario Iorgulescu se dovedește a fi o piatră de încercare pentru autoritățile române. El figurează că fiind internat într-o clinică privată din Italia, iar pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare. Doar că, cel puțin teoretic, până când medicii din Italia nu vor da undă verde pentru aducerea lui Mario Iorgulescu în țară, acesta nu poate fi transferat.

Mario Iorgulescu a fost iniţial cercetat pentru ucidere din culpă, dar după declaraţiile martorilor e judecat pentru omor, infracţiune mult mai gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » La 3 ani după ce a omorât un tânăr şi s-a "refugiat" în Italia, Mario Iorgulescu se pozează cu interlopi fugari. "Fratele meu, Sorin Udrea"