Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă neatentă a trimis două persoane nevinovate în spital, după un accident pe şoseaua Chitilei. Tot aici a provocat un accident mortal şi Mario Iorgulescu

Un accident grav a avut loc, azi noapte, în Capitală. Trei persoane au ajuns la spital, după impactul violent. Nenorocirea s-a produs după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate şi a intrat cu viteză într-o maşină care circula regulamentar. 

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 19:15

Vezi și

Accidentul a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii. O şoferiţă care circula cu o maşină închiriată a ieşit brusc de pe o stradă laterală în Şoseaua Chitilei.  S-a izbit violent de o maşină, în care se aflau două persoane, pe care a proiectat o într-un autoturism parcat pe marginea drumului. 

Martoră: Noi am auzit doar bubuitura, atât. Sincer, pe Şoseaua Chitilei, se întâmplă. Din păcate se pierd vieţi omeneşti şi nu ia nimeni nicio măsură.  

Martor: Trebuie să se asigure fiecare aici pe şoseaua Chitilei. Neacordarea de prioritate ar fi cauza...

Da...din cauza dânsei.

Pe acelaşi subiect

Încarceraţi în maşinile distruse

Impactul a fost atât de violent că şoferii au rămas încarceraţi în maşinile distruse. 

Căpitan Ioana Blănaru - ISU B-IF: După extragerea acestora şi acordarea primului ajutor calificat au fost transportate la spital, o persoană de sex feminin a fost transportată la Spitalul Floreasca, inconştientă.

Şoferul şi pasagerul din cealaltă maşină au ajuns la Spitalul Elias, conştienţi. De vină pentru accident ar fi fost neacordarea de prioritate, dar şi viteza excesivă. De altfel, localnicii din zonă spun că pe Şoseaua Chitilei şoferii gonesc nebuneşte mereu. Iar vizibilitatea este redusă de maşinile parcate pe marginea drumului. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie 

Reporter-localnic:Crezi că au avut viteză?

- Eu zic că da, au avut. Uitați-vă puțin la mașină cum e. E praf facută. Se întâmplă destul de des. Şoseaua e mare, se merge cu viteză oricum mereu pe aici. N-ai ce să faci.  

Oamenii din zonă s-au resemnat în faţa tragediilor de pe Şoseaua Chitilei. Tot aici a provocat un accident mortal Mario Iorgulescu în septembrie 2019. Drogat şi băut, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal gonea cu o viteză ameţitoare într-o maşină sport de aproape 300 de mii de euro, când a trecut pe roşu, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Şoferul nevinovat a murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată, dar a fugit în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O şoferiţă neatentă a trimis două persoane nevinovate în spital, după un accident pe şoseaua Chitilei. Tot aici a provocat un accident mortal şi Mario Iorgulescu