Antena Meniu Search
x

A comandat mâncare de 1.000 de dolari după ce s-a jucat pe telefon. Un copil din SUA, replică genială pentru tatăl său: "A venit pizza cu pepperoni?"

Un băiețel de șase ani din SUA a comandat de pe telefonul tatălui său mâncare de 1.000 de dolari. Tatăl a rămas nedumerit, după ce la ușa sa apăreau din ce în ce mai mulți livratori, care îi lăsau la ușă tot felul de preparate.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 19:00

Un copil din SUA, replică genială pentru tatăl său
A comandat mâncare de 1.000 de dolari după ce s-a jucat pe telefon - Keith Stonehouse

Mason Stonehouse, în vârstă de șase ani, se juca pe telefonul tatălui său înainte de culcare și a comadat mâncare de aproximativ 1.000 de dolari, potrivit CNN.

Mâncarea a început să vină la casa familiei Chesterfield Township, lângă Detroit, în jurul orei 21:00, sâmbătă seara. Și a tot continuat să vină. Înregistrările de pe camera de supraveghere a familiei Stonehouse au surprins livratori după livratori care apăreau la ușa casei cu comenzile făcute de cel mic. Tatăl lui Mason, Keith, a rămas nedumerit, până când și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Mason a comandat toate alimentele care au existat vreodată în meniu

Am spus: „Ce se întâmplă? De ce îmi tot aduci mâncare?”, l-a întrebat  Keith, nedumerit, pe unul din livratori. În cele din urmă, bărbatul și-a dat seama care era motivul pentru care pragul ușii sale era plin de mâncare. Keith și-a lăsat fiul să-i folosească telefonul mai devreme în acea noapte.

Pe acelaşi subiect

Mason a comandat practic toate alimentele care au existat vreodată în meniu, inclusiv creveți, salate, shaorma, pita de pui, sandvișuri, cartofi prăjiți cu brânză și mai multe comenzi de înghețată. S-a comandat atât de multă mâncare încât banca lui Keith i-a trimis o alertă de fraudă prin care refuza o comandă de pizza de 400 de dolari. 

Tatăl său a încercat să sune la restaurante pentru a anula comenzile odată ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, dar i-au spus să contacteze direct restaurantul de unde a fost luată mâncarea.

Compania de livrat mâncare le-a oferit părinților carduri cadou în valoare de 1.000 de dolari

În timp ce toată mâncarea era livrată și mi-am dat seama ce s-a întâmplat, m-am dus să vorbesc cu Mason despre ceea ce a făcut și aceasta este singura parte care mă face să râd. Încercam să-i explic că nu este bine ce a făcut și el ridică mâna și mă oprește și spune: „Tati, a venit pizza cu pepperoni?” A trebuit să ies din cameră. Nu știam dacă ar trebui să mă enervez sau să râd”, a povestit cu amuzament bărbatul

Grubhub a spus că compania a contactat familia Stonehouse în legătură cu „cheltuielile neașteptate” ale fiului lor și le-a oferit carduri cadou în valoare de 1.000 de dolari. Părinții lui Mason au spus că au încercat să transforme cheltuiala copilului de șase ani într-o lecție de gestioanare abanilor. Așa că i-au luat pușculița și au început să scoată bani din ea, o monedă pentru pizza, o monedă pentru creveți și așa mai departe. „S-a supărat atunci când îi luam banii ca să-i dăm o lecție”, a spus Kristin Stonehouse, mama lui Mason

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » A comandat mâncare de 1.000 de dolari după ce s-a jucat pe telefon. Un copil din SUA, replică genială pentru tatăl său: "A venit pizza cu pepperoni?"