Antena Meniu Search
x

"A intrat în panică". Un tânăr de 21 de ani, implicat într-un grav accident rutier, a fost găsit mort pe câmp a doua zi, în Anglia

„A intrat în panică”, asta cred cei dragi că s-a întâmplat. Un accident grav şi teama că ar fi putut omorî pe cineva a făcut ca un tânăr de doar 21 de ani să ia o decizie dramatică. A fost găsit mort pe un câmp a doua zi după incidentul rutier.

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 19:28

"A intrat în panică". Un tânăr de 21 de ani, implicat într-un grav accident rutier, a fost găsit mort pe câmp a doua zi, în Anglia

Jack Henry William Thomas a fost implicat într-o coliziune pe 11 iunie anul trecut, înainte ca trupul său să fie găsit a doua zi după o operațiune de căutare majoră. La o audiere la tribunal de marţi, s-a spus că Jack se întorcea acasă de la Royal Cornwall Show când accidentul a avut loc la primele ore pe A30, scrie Manchester Evening News.

S-a sinucis din panică

Jordan Williams și prietena lui se aflau în celălalt vehicul implicat în coliziune și se deplasau spre Birmingham. Williams a descris că a văzut lumini venind spre el pe banda sa de pe A30 în jurul orei 3:30 și a încercat să viraze pentru a evita coliziunea, ceea ce nu a reușit să facă. După ce s-a asigurat că prietena lui este bine și a coborât din mașină, a spus instanței că s-a dus să vadă dacă celălalt șofer este bine.

„Când am ajuns la cealaltă mașină, un bărbat a deschis portiera șoferului și l-am întrebat dacă este bine”, a spus el. „Nu am primit un răspuns adecvat, doar un mormăit”. A observat că Jack nu părea să aibă răni, așa că s-a întors să-și ajute iubita. Un șofer de livrare s-a grăbit să-i ajute și el.

Pe acelaşi subiect

În timp ce îşi scotea iubita, Williams a văzut că Jack a plecat de la locul accidentului. În mod tragic, cadavrul lui Jack a fost găsit pe un câmp din apropiere a doua zi, după căutări amănunțite și apeluri din partea familiei, prietenilor și tinerilor fermieri din Cornwall.

Mama lui Jack a povestit că în săptămâna în care a murit, tânărul fermier îşi petrecea timpul în cea mai mare parte acasă, Îi plăcea să fie cu familia și să se vadă cu prietenii. Avea un zbor spre Irlanda din Newquay planificat pentru duminică seara.

Mama lui crede că Jack a vrut să se întoarcă la Sennen duminică devreme și a vrut să se odihnească înainte de călătorie. Ea a spus că Jack nu a avut probleme de sănătate mintală cunoscute. Dar ea crede că, după accidentul de mașină, Jack s-a sinucis „în timp ce era panicat” pentru că „întotdeauna a urât să intre în necazuri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "A intrat în panică". Un tânăr de 21 de ani, implicat într-un grav accident rutier, a fost găsit mort pe câmp a doua zi, în Anglia