Antena Meniu Search
x

"A murit cu inima zdrobită”. Un bărbat s-a stins din viață chiar în timp ce soția lui era înmormântată în Italia. Nu a suportat gândul despărțirii eterne

O iubire scrisă în cer și pe care nici măcar moartea nu a putut să o distrugă. Doi soți căsătoriți de o viață au murit la o diferență de câteva ore. Bărbatul nu a putut trăi cu gândul separării veșnice, iar inima i-a cedat, urmându-și în eternitate femeia iubită.

de Monica Palade

la 18.07.2023, 18:27

"A murit cu inima zdrobită”. Un bărbat s-a stins din viață chiar în timp ce soția lui era înmormântată în Italia. Nu a suportat gândul despărțirii eterne

Tragedia a avut loc în orașul italian Mirano. La scurt timp după ce a aflat că soția lui, Clara Santin, a murit, Carlo Barban a suferit un atac de cord chiar în timp ce partenera sa de viață era condusă pe ultimul drum.

Iubire scrisă în cer pe veșnicie

Cei doi bătrâni de 82 de ani au trăit împreună o viață. S-au născut șu au crescut împreună, iar mai târziu și-au întemeiat o familie. Patru copii: Laura, Attilio, Giovanni și Francesco și șase nepoți: Vanessa, Ivonne, Sebastiano, Gabriele, Isabella și Davide.

Clara a lucrat ca secretară la școala gimnazială Leonardo da Vinci, în timp ce Carlo a muncit în domeniul vânzărilor la o firmă de textile. În ultimii ani, femeia a început să aibă ceva probleme respiratorii, iar în ultima perioadă, acestea s-au întețit.

Pe acelaşi subiect

„În ultimele două luni s-a înrăutățit. O internaseră la terapie intensivă și apoi o mutaseră, în ultima săptămână, la Dolo, unde făcuse și o traheotomie. Dar am înțeles că nu va trece peste asta”, a povestit Attilio, unul dintre fii, potrivit Il Messaggero.

În timp ce copiii își plângeau mama și o conduceau pe ultimul drum, tatăl lor se simțea rău. Vestea morții partenerei sale l-a dărâmat. „Când mama a murit, tatăl meu s-a simțit rău”, explică Francesco, celălalt fiu al cuplului.

„Tatăl meu, de ani de zile, a avut și el diverse probleme de sănătate. La vestea ultimei internări a mamei mele a fost afectat. Și când a aflat de moartea ei, a suferit un stop cardiac din care nu și-a revenit niciodată. Internat la spitalul din Mirano, am înțeles imediat că situația este foarte gravă. O lovitură prea puternică, a murit cu inima zdrobită. Chiar în această dimineață, în timp ce avea loc înmormântarea mamei mele, am fost informați că și tatăl meu a decedat. Am rămas astfel orfani într-o zi. Amândoi au ales să fie incinerați, așa că după înmormântarea tatălui meu vor fi puși împreună într-o urnă și plasați în cimitirul Mirano”, a mai povestit Francesco.

Carlo a suferit ceea ce se numește sindromul inimii frânte, cauzat de obicei de un stres emoțional puternic. Simptomele sunt aceleași ca și în cazul infarctului miocardic: durere în piept care iradiază spre brațul stâng și probleme de respirație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "A murit cu inima zdrobită”. Un bărbat s-a stins din viață chiar în timp ce soția lui era înmormântată în Italia. Nu a suportat gândul despărțirii eterne