Antena Meniu Search
x

"A țipat. Avea fața acoperită de larve". Băiețel de 12 ani, găsit în stare de putrefacție în casa din SUA, după ce a fost lăsat singur de tată, fără mâncare

Caz șocant în SUA. Un copilaș de 12 ani a fost găsit în sufrageria casei mort, într-o stare dezvoltată de putrefacție. Tatăl lui e de negăsit, bărbatul ar fi fugit de autorități iar acestea fac tot posibil să-l găsească. Copilul ar fi fost neglijat, lăsat singur prea mult timp și înfometat.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 16:55

Băiețel de 12 ani, găsit în stare de putrefacție în casa din SUA, după ce a fost lăsat singur de tată, fără mâncare
Băiețel de 12 ani, găsit în stare de putrefacție în casa din SUA, după ce a fost lăsat singur de tată, fără mâncare - Shutterstock

Cadavrul lui Jacarie Robinson a fost descoperit pe 10 octombrie la Milwaukee, statul Wisconsin. Tatăl său, Romuan J. Moye, în vârstă de 45 de ani, este căutat de autorități. Modul în care a fost găsit copilul este greu de imaginat. Cadavrul lui era într-o stare de putrefacție avansată, acoperit de viermi. Fratele său mai mare a fost cel care l-a găsit și a sunat imediat la poliție. El a declarat polițiștilor cei trei frați ai săi mai mici, în vârstă de 17, 15 și 12 ani, locuiau cu tatăl lor, potrivit Mirror.

Găsit fără viață, după ce a fost lăsat singur, fără mâncare

Dar în ultimele săptămâni, cei doi frați de 17 ani și 15 ani, se mutaseră cu mama lor, iar Jacarie a rămas cu tatăl lui.

„A intrat în casă și s-a uitat în jur, dar nu era nimeni acasă. S-a întors acolo ca să ia niște lucruri. În timp ce a intrat în sufragerie, a observat un picior pe podeaua. A țipat imediat pentru că știa că este corpul lui. A observat fața fratelui său într-o stare avansată de descompunere cu larve pe ea”, a declarat poliția.

Anchetatorii au spus că apartamentul avea „un miros copleșitor de mucegai, fecale și putregai”. O autopsie a corpului lui Jacarie a constatat că acesta avea coaste rupte și alte fracturi recente și că acesta cântărea doar 24,5 kg. Ancheta este în derulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "A țipat. Avea fața acoperită de larve". Băiețel de 12 ani, găsit în stare de putrefacție în casa din SUA, după ce a fost lăsat singur de tată, fără mâncare