Antena Meniu Search
x

A vrut să facă o farsă într-un magazin din mall, dar a sfârşit împuşcat. Tânărul de 23 de ani filma pentru contul său de Youtube

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, după ce a încercat să facă o farsă pentru canalul său de Youtube. Din nefericire, „victima” pe care o alesese pentru gluma sa a scos pistolul şi l-a împuşcat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.10.2023, 09:41

Incidentul a avut loc în mall-ul Dulles Town Center din Sterling, Virginia. Tanner Cook filma în interiorul centrului comercial o farsă pentru contul lui de Youtube - Classified Goons, când a fost împuşcat.

O glumă nesărată l-a băgat pe youtube în spital

În imagini, youtuber-ul poate fi văzut urmărindu-l pe Alan Colie prin mall, în timp ce omul prelua o comandă de mâncare.

„Hei, rahatule, nu te mai gândi la twinkle ( argou folosit în remarci homofobe)”, au fost cuvintele spuse de Tanner, în încercarea de a-l enerva pe bărbat şi de a-şi distra „fanii”. Colie s-a îndepărtat şi i-a cerut să se oprească în repetate rânduri, înainte ca youtuberul să continue glumele asupra lui. În acel moment, Colie a scos arma şi l-a împuşcat în piept. Mai multe persoane care se aflau în apropiere au început să ţipe împietriţi de spaimă, toată lumea crezând că este vorba de un atac armat în masă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cook a căzut la pământ, rămânând într-o baltă de sânge până la venirea echipajului de la salvare. Glonţul i-a străpuns stomacul şi ficatul, dar se află în afara oricărui pericol. Rămâne însă internat la secţia de Terapie Intensivă.

Colie a fost acuzat de tentativă de omor, folosirea unei arme de foc cu scopul comiterii unei infracţiuni precum şi folosirea armei în interiorul unei clădiri publice, riscând o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. El a spus însă că a acţionat în legitimă apărare şi că nu a avut nicio intenţie de a-l ataca voit pe Tanner.

5 ore de deliberare

Juriul a decis joi, după aproximativ cinci ore de deliberare să îl achite de acuzaţia de tentativă de omor; ba chiar unul dintre ei a înştiinţat sala de judecată că sunt împărţiţi şi nu pot lua încă o decizie privind acţiunile bărbatului în contextul legitimei apărări.

Adam Puilliard, avocatul său, a menţionat că acesta s-a simţit ameninţat în timpul incidentului. „Tanner Cook nu este îngrijorat de faptul că sperie oameni, el continuă să facă farse în continuare”, a spus el. Avocatul a adăugat că, condamnarea pentru acuzația de deţinere a unei arme este în contradiţie cu legea, având în vedere achitarea lui Colie din motive de autoapărare şi i-a cerut judecătorului să anuleze condamnarea, relatează Mirror.

Procurorul Eden Holmes a spus că faptele nu susțin argumentul de autoapărare. Ea a spus că farsa lui Cook a fost bizară, dar nu amenințătoare. „A fost o glumă prostească pe telefon”, a spus ea. „Cum a putut inculpatul să descopere că se temea în mod rezonabil de vătămare corporală iminentă?”

Canalul „Classified Goons” al lui Cook, care are peste 50.000 de abonați, este plin de cascadorii şi glume ieşite din comun, cum ar fi clipuri în care se preface că vomită pe șoferi de taxi sau clipuri în care urmăreşte oameni necunoscuţi prin magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » A vrut să facă o farsă într-un magazin din mall, dar a sfârşit împuşcat. Tânărul de 23 de ani filma pentru contul său de Youtube