Antena Meniu Search
x

Abordată pe plajă de un necunoscut, o turistă din UK a trăit clipe dramatice. Furios că aceasta nu a vrut "să înoate cu el", bărbatul a violat-o fără milă

O femeie de aproximativ 20 de ani a fost violată în mijlocul unei plaje publice din Sussex. Agresorul nu se află la prima abatere de acest gen.

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 16:00

O femeie de aproximativ 20 de ani a fost violată în mijlocul unei plaje publice din Sussex.
O femeie de aproximativ 20 de ani a fost violată în mijlocul unei plaje publice din Sussex. - Profimedia

O femeie a fost agresată sexual pe o plajă publică din Sussex de un individ care a abordat-o întrebând-o dacă vrea să meargă să înoate cu el, relatează The Sun.

Incidentul a avut loc pe o plajă din Sussex, în jurul orei şapte dimineaţa

Incidentul a avut loc în jurul orei şapte dimineaţa, pe o plajă din Sussex. Femeia de aproximativ 20 de ani a fost abordată de un bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 şi 40 de ani, care a întrebat-o dacă vrea să înoate împreună.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Sussex spune "O femeie de aproximativ 20 de ani a raportat că a fost abordată de un bărbat pe plaja Hove, în timp ce se pregătea să înoate, în jurul orei 7:20 dimineaţa."

Pe acelaşi subiect

Tânăra a declarat că bărbatul purta un hanorac de culoare roşie şi pantaloni sport bleumarin.

Detectivii spun că întâmplarea poate avea legătură cu un incident similar care a avut loc zilele trecute, pe aceeaşi plajă.

"După ce au vorbit puţin, ei au încercat un tip de meditaţie Reiki. Mai apoi, el a violat-o. Poliția crede că acesta ar putea fi legat de un incident similar raportat în aceeași zonă cu trei zile în urmă.", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Abordată pe plajă de un necunoscut, o turistă din UK a trăit clipe dramatice. Furios că aceasta nu a vrut "să înoate cu el", bărbatul a violat-o fără milă