Antena Meniu Search
x

Foto Agonia unei mame, după ce medicii i-au diagnosticat băiatul de 4 ani cu o boală cruntă: „Mi-au zis că are mai puţin de un an de trăit”

O mamă cu inima frântă a vorbit despre agonia prin care trece de când a aflat că băieţelul ei de doar 4 ani nu va apuca prima zi de şcoală. Medicii l-au diagnosticat cu o boală cruntă şi i-au dat mai puţin de un an de trăit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.06.2022, 15:48

Noah
Agonia unei mame, după ce medicii i-au diagnosticat băiatul de 4 ani cu o boală cruntă - Facebook / Emma McWilliams

Noah, în vârstă de doar 4 ani, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în stadiu terminal luna trecută. Părinţii şi rudele încearcă să-şi ascundă lacrimile de dragul celui mic, însă durerea din sufletele lor este chinuitoare.

Mama băiatului speră în fiecare zi la un miracol

Mama lui, Emma McWilliams, mărturiseşte că „lumea ei s-a prăbuşit” în momentul în care a aflat vestea tragică. Prognosticul oferit de medici a fost unul crunt, anunţând că Noah ar mai putea trăi între 10 luni şi doi ani. Femeia continuă să spere la un miracol, dar e conştientă că oricât de mult s-ar pregăti pentru ziua cea neagră nu va reuşi niciodată să accepte că fiul ei va dispărea atât de curând.

Noah a ajuns de urgenţă la spitalul Royal Derby pe 27 mai, după ce şi-a pierdut mobilitatea pe partea stângă a corpului. Familia s-a speriat foarte tare şi au decis să apeleze la ajutorul medicilor, dar nimeni nu şi-a închipuit veodată cât de gravă avea să fie situaţia. Mama a fost pe punctul de a leşina când a auzit diagnosticul: tumoare cerebrală în stadiu terminal, relatează The Sun.

Pe acelaşi subiect

Nu pot să explic sentimentele pe care le-am avut când mi-au spus acele cuvinte”, mărturiseşte mama de 27 de ani. Au mers la diferiţi medici şi au cerut părerea mai multor specialişti neurochirurgi însă în final răspunsul era acelaşi. 

„Deși a fost o veste îngrozitoare să o aud, mă gândeam şi speram că e ceva ce poate fi tratat. După trei zile lungi de aşteptare ca un RMN să ne spună mai multe, ni s-a dat cea mai proastă veste, cum că nu pot face nimic pentru a-l vindeca şi că micuţul meu copil mai are de trăit între 10 luni şi poate doi ani. Lumea mea s-a prăbușit când mi-au spus că are o tumoare cerebrală şi s-a prăbuşit de un milion de ori mai mult când, din păcate, mi-au dat vestea atât de devastatoare că nu poate fi ajutat. Nu poţi fi niciodată pregătit să ți se spună așa ceva. Vezi că li se întâmplă altor oameni şi nu crezi niciodată că vei fi pus într-o astfel de situaţie dar, din păcate, se întâmplă şi i se poate întâmpla oricui”, a povestit tânăra mamă.

Boala avansează extrem de rapid în ciuda tratamentului

Noah primește tratament cu radioterapie pentru a opri creșterea tumorii, dat fiind faptul că boala avanseaza destul de repede. Tânăra mamă recunoaşte că fiul ei o face „incredibil de mândră” pentru că este „un luptător adevărat” care face tot posibilul să se facă bine.

El se simte bine având în vedere diagnosticul. Oboseşte mai mult acum, aşa că tinde să se joace mai puţin, mai ales că îşi pierde mobilitatea pe partea stângă aşa că nu poate merge la feld e bine ca înainte şi nu-şi poate folosi mâna stângă la fel de bine , dar aceste lucruri nu îl împiedică din a face ce vrea. Mă asigur că se odihneşte din plin, dar se descurcă sincer ca un campion. Sunt lucruri pe care le-a înțeles și știe că se întâmplă ceva, dar, din fericire, nu a înțeles că boala asta nu e de bine şi nu ştie ce se întâmplă cu adevărat aşa că mă bucur de asta. Nu mi-aş dori deloc să ştie ce ştiu eu”, a adăugat Emma McWilliams .

Tânăra mamă speră că va reuşi să-şi ducă băiatul curând în vacanţă la Disneyland, unde-şi va putea întâlni personajele preferate din seria Toy Story şi în viaţa reală: „Ar fi cu siguranţă o amintire pe care o voi preţui pentru tot restul vieţii mele”.

Familia a creat o pagină GoFundMe cu scopul de a strânge bani pentru excursia mult visată la Paris. Mama nu are un plan concret şi nu îşi doreşte să strângă o anumită sumă de bani, tot ceea ce speră este că va reuşi să formeze amintiri de neuitat alătui de băiatul ei înainte de a pleca la Ceruri.

Vreau să fac tot ce pot pentru el şi să-l ajut să exploreze toate lucrurile pe care le iubeşte, astfel încât orice fel de ajutor din partea oricui este apreciat dincolo de cuvinte”, a spus mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Agonia unei mame, după ce medicii i-au diagnosticat băiatul de 4 ani cu o boală cruntă: „Mi-au zis că are mai puţin de un an de trăit”