Antena Meniu Search
x

"Am vrut să-i cer scuze, dar el a început să tragă în noi". Două majorete, împușcate în Texas după ce una din ele s-a urcat în maşina greşită. O tânără de 18 ani, în stare critică

Două majorete de liceu au fost împușcate într-o parcare a unui supermarket, în apropiere de Austin, Texas, după ce una dintre ele s-a urcat de mașina greșită.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 10:15

Două majorete, împușcate în Texas pentru că una din ele s-a urcat în maşina greşită. O tânără de 18 ani, în stare critică
Două majorete, împușcate în Texas pentru că una din ele s-a urcat în maşina greşită. O tânără de 18 ani, în stare critică - Police handout, BAYLOR ATHLETICS

Una dintre adolescente, Payton Washington, în vârstă de 18 ani, se află în spital în stare critică. Cealaltă victimă a fost tratată la fața locului. Polițiștii au reținut deja suspectul, un tânăr de 25 de ani pe nume Pedro Tello Rodriguez Jr. Atacul a avut loc în fața unui supermarket din Elgin, în apropiere de Austin. Polițiștii au declarant că “a avut loc o altercație în parcare și s-au tras mai multe focuri de armă într-o mașină”, potrivit BBC.

Membrii echipei de majorete din care fac parte adolescentele au organizat o ceremonie, unde s-au rugat pentru tânăra care se zbate acum între viață și moarte. Echipa se pregătește să concureze la Cheerleading Worlds din Orlando, Florida, în weekend, fără coechipierul lor. În timpul ceremoniei, una dintre tinerele rănite în timpul atacului a descris cât de repede s-a desfășurat scena.

Aproape de moarte, după ce s-a urcat într-o altă mașină

Majoreta Heather Roth a spus că a coborât din mașina prietenei sale pentru a se urca în mașina ei, dar a ales din greșeală vehiculul greșit. Pe scaunul pasagerului era un bărbat, așa că s-a retras imediat în mașina lui Payton.

Pe acelaşi subiect

„Îl văd pe tip ieșind pe ușa. Și mi-am lăsat geamul în jos și am încercat să-i cer scuze... și el și-a ridicat mâinile și a scos o armă și a început să tragă în noi”, a spus ea.

Payton a fost „împușcată de două ori și grav rănită”. Tânăra a suferit răni la splină, pancreas și diafragmă.

Suspectul a fost prins după ce i-a fost depistat numărul de înmatriculare al mașinii. Un manager al unui magazin a fost martor și el la atac, potrivit documentelor instanței. Incidentul este unul dintr-un șir de împușcături din această săptămână în care sunt implicați tineri americani despre care se spune că s-au apropiat din greșeală de persoana sau casă greșită.

În statul New York, Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcat și ucisă sâmbătă, după ce un prieten a condus accidental pe o alee greșită. Joia trecută, în Missouri, Ralph Yarl, în vârstă de 16 ani, a fost împușcat în cap și în braț când a sunat la ușă la o adresă greșită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Am vrut să-i cer scuze, dar el a început să tragă în noi". Două majorete, împușcate în Texas după ce una din ele s-a urcat în maşina greşită. O tânără de 18 ani, în stare critică