Antena Meniu Search
x

Foto "Astăzi, aceste vieți pline de vise nu mai sunt parte din noi". Cinci prieteni cu vârste între 18-25 de ani uciși pe loc de un șofer care a intrat pe contrasens, în SUA

Cinci vieți luate pe loc într-o singură clipă. Cinci prieteni, tineri talentați și artiști, au plecat pentru totdeauna din această viață, după ce un șofer a intrat în plin în ei de pe constrasens.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 07:42

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 4:30, pe autostrada Palmetto din Florida, Statele Unite. Mașina condusă de Maiky Simeon, 30 de ani, circula pe contrasens când s-a izbit în Honda Sedan în care se aflau cei cinci prieteni. Acum, tinerii au fost identificați, iar familiile și-au exprimat durerea dispariției lor atât de bruște.

Cinci vieți luate într-o clipă

Cele cinci victime, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, sunt Valeria Cáceres, Daniela Marcano, Valeria Peña, Giancarlo Arias și Briana Pacalagua, care se afla la volan. Potrivit Miami Herald, Arias se îndrepta spre Universitatea din New York, iar grupul sărbătorea obținerea bursei de către el.

„Gian, nu am apucat să-ți spun niciodată cât de mândru am fost de tine... Ai fost un model atât de talentat și un suflet frumos”, a scris un fost profesor pe pagina sa de Instagram, potrivit publicației citate. „În cei 21 de ani de predare, este prima dată când am simțit o astfel de pierdere”.

Pe acelaşi subiect

Sora mai mică a șoferiței Briana Pacalagua, Kiara, a creat o pagină GoFundMe în onoarea surorii sale, unde a strâns mai mult de 11.000 de dolari de luni. „Nu există o modalitate ușoară de a exprima ceea ce simt. Sora mea mai mare tocmai a murit și nu există cuvinte pentru a descrie modul în care familia noastră poate face față acestei pierderi”, a scris Kiara.

O altă prietenă, Lesly Mejas, a transmis un mesaj de condoleanțe celor cinci victime. „Astăzi, cinci vieți nu mai fac parte de pe acest pământ, astăzi, cinci vieți pline de vise, obiective și țeluri nu vor mai face parte din noi”, a scris ea. „Mă doare foarte mult să știu că oameni atât de tineri și talentați nu vor mai putea realiza ceea ce au visat într-o zi, dar mă doare și mai mult să știu că familia, prietenii și toți cei dragi vor trebui să treacă prin această durere imensă”.

De cealaltă parte, șoferul care se face vinovat de accident, Maiky Simeon, se află în continuare internat. El a fost scos din mașină de către salvatori. Bărbatul, care circula cu viteză, își mai pierduse permisul, în 2014, cînd a condus cu 175 km/h, într-o zonă de 100 km/h, dar și l-a recuperat între timp.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a afla circumstanțele în care s-a produs înfiorătorul accident care a răpit cinci vieți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Astăzi, aceste vieți pline de vise nu mai sunt parte din noi". Cinci prieteni cu vârste între 18-25 de ani uciși pe loc de un șofer care a intrat pe contrasens, în SUA