Antena Meniu Search
x

Video Atac armat lângă o moschee din Philadelphia. Mai mulți oameni, răniți în timp ce sărbătoreau sfârşitul Ramadanului: "A fost un adevărat iad"

Împuşcături în masă lângă o moschee din Philadelphia, la un eveniment care marca sfârşitul Ramadanului! În urma atacului, cel puţin trei persoane au fost rănite, iar cinci indivizi arestaţi. De la faţa locului, poliţiştii au confiscat patru arme de foc.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 09:10

Vezi și

Evenimentul anual de Eid al-Fitr a fost brusc întrerupt de un schimb de focuri între două grupuri rivale de adolescenţi. Tinerii au început să tragă unii în alţii, iar imediat după, au încercat să fugă. Au fost însă capturaţi de poliţie, la scurt timp.

Îngroziţi, martorii s-au adăpostit de ploaia de gloanţe pe unde au apucat. Peste 30 de focuri de armă s-ar fi auzit în timpul atacului.

Împuşcături în masă lângă o moschee din Philadephia

Martor: Eram speriată, inima îmi bătea cu putere și a trebuit să-mi țin nepoata la pământ. Femeile și copiii au început să ţipe. Toată lumea fugea. Nu te aștepți la așa ceva. A fost un adevărat iad, de-a dreptul feroce. Este luna sfântă a Ramadanului. De când locuiesc în Philadelphia, nu am văzut niciodată așa ceva.

Pe acelaşi subiect

În goana după atacatori, poliţiştii au avut parte de un alt eveniment nefericit.

Polițist: Din păcate, în timpul acestui incident, una dintre mașinile noastre de patrulare a lovit un copil mic, care s-a ales cu o fractură la picior.

În urma schimbului de focuri, trei persoane au fost rănite. Printre ele, şi unul dintre suspecţi, un adolescent de 15 ani, care a fost împușcat în picior de polițiști. În total, cinci persoane au fost arestate, iar de la faţa locului au fost recuperate patru arme. Motivul atacului rămâne însă unul necunoscut.

Evenimentul care marchează sfârșitul Ramadanului şi la care au participat peste o mie de musulmani, s-a desfăşurat în aer liber, în fața unei moschei.

Câteva ore mai târziu, la Washington, a avut loc un alt schimb de focuri  între două persoane. Incidentul s-a soldat cu un mort și cinci răniți. Unul dintre atacatori ar fi fugit de la locul faptei cu o maşină - pe care poliţia a dat-o imediat în urmărire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Atac armat lângă o moschee din Philadelphia. Mai mulți oameni, răniți în timp ce sărbătoreau sfârşitul Ramadanului: "A fost un adevărat iad"