Antena Meniu Search
x

"Au stat lângă patul meu să-și ia la revedere". Răpusă de cancer, medicii au trimis-o să moară alături de familie. Un simplu apel i-a salvat viața

Colacul de salvare primit de o tânără care nu mai avea nicio șansă la viață. Medicii au trimis-o pe femeia de 31 de ani acasă, să-și petreacă ultimele clipe alături de familie, după ce a fost diagnosticată cu o formă incurabilă de cancer pulmonar. Un simplu apel telefonic i-a salvat viața.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 15:45

Răpusă de cancer, medicii au trimis-o să moară alături de familie. Un simplu apel i-a salvat viața
Răpusă de cancer, medicii au trimis-o să moară alături de familie. Un simplu apel i-a salvat viața - Mirror

Ea a spus că „lumea ei s-a prăbușit” când medicii i-au spus că boala s-a răspândit în tot corpul și că nu se mai poate face nimic. Pe măsură ce starea ei s-a deteriorat, familia Beccai a fost lângă patul ei pentru a-și lua rămas bun, dar apoi mama ei a primit rezultatele unei biopsii care „ar schimba totul”. Acum, Becca se pregătește să petreacă încă un Crăciun fericit alături de familie și prieteni datorită tratamentului specializat pentru cancer pe care îl primește în continuare, potrivit Mirror.

„Trăiesc un stil de viață activ și sănătos. Nu am fumat niciodată. Așa că am presupus că m-am rănit la antrenament și m-am gândit că poate aveam un disc deplasat”, a spus Becca.

Viața i-a fost salvată când se aștepta mai puțin

Ca parte a diagnosticului ei, Becca a trecut prin numeroase teste, RMN-uri și CT-uri și i s-a luat o biopsie specială din spate. 

Pe acelaşi subiect

„Lumea mea s-a prăbușit când mi s-a spus că este cancer și s-a răspândit în jurul corpului meu, inclusiv în creier. Medicii au spus că nu se poate face nimic. Am un grup de prieteni foarte buni, alături de surorile mele, mama, tata și familia apropiată. Toată lumea și-a petrecut timp pe lângă patul meu, luându-și la revedere. Am amintiri vagi de oameni care îmi cântă și îmi spun povești, purtând măști și nu apropiindu-se prea mult pentru că a fost pe vremea Covid. Dar apoi mama mea a primit un telefon de la spital cu rezultatele biopsiei care aveau să schimbe totul", a declarat femeia.

Rezultatele biopsiei au arătat că Becca a fost testată pozitiv pentru kinaza limfomului anaplazic sau ALK. Cancerul pulmonar ALK este cauzat de o mutație a genei în celulele canceroase. Cancerele pulmonare cu o mutație tind să se găsească la nefumători sau la fumători ușori și afectează adesea persoanele care sunt mai tinere și mai în formă decât cei care ar putea fi de obicei diagnosticați cu cancer pulmonar.

La trei ani de la diagnosticul ei inițial, Becca își gestionează acum cancerul cu medicamente zilnice. Ea a primit recent o veste proastă, când analizele au arătat o ușoară progresie a cancerului din creier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Au stat lângă patul meu să-și ia la revedere". Răpusă de cancer, medicii au trimis-o să moară alături de familie. Un simplu apel i-a salvat viața