Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cât a câștigat o stripperiță în 6 nopți de muncă, într-un club din Miami: "Noaptea ta neproductivă e venitul meu lunar"

O striperiță într-un club de noapte din Miami a dezvăluit câți bani a câștigat în aproape o săptămână de muncă. 

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 14:02

Cât a câștigat o stripperiță în 6 nopți de muncă, într-un club din Miami
Cât a câștigat o stripperiță în 6 nopți de muncă, într-un club din Miami - TikTok / caitlinsometimescherry

Caitlin este o dansatoare din Florida, care a renunțat la jobul normal din corporație pentru a fi „mai fericită și mai bogată”. Tânăra s-a angajat ca dansatoare într-un club de noapte și acum își prezintă frecvent cum arată o zi din viața ei la locul de muncă, potrivit DailyMail.

Într-un videoclip recent postat pe TikTok, care a devenit rapid viral, tânăra și-a uimit urmăritorii după ce a recunoscut că a câștigat un total de 15.787 de dolari în doar șase zile la clubul ei de striptease din Miami. Clipul a strâns până acum 6,2 milioane de vizualizări. 

Cât câștigă o stripperiță în câteva zile de muncă

Articolul continuă după reclamă

„Cât am câștigat într-o săptămână”, scrie în descrierea videoclipului.

Pe acelaşi subiect

Videoclipul a început cu Caitlin dezvăluind că a lucrat de la 20:00 la 3:00 dimineața și a câștigat 1.650 de dolari. A doua zi, tânăra de 24 de ani a dezvăluit că a câștigat 3.274 de dolari lucrând între orele 22:00 și 5:00.

„Deci acum este sâmbătă, dar am lucrat aseară, vineri, și am lucrat de la 22:30 până la 6 dimineață și am stat acolo numărând bani până la 9 dimineață”, a povestit ea într-un alt filmuleț.

Chiar și într-o seară în care, spune ea, nu se simte bine și nu este una productivă, tânăra tot reușește să facă 1.018 dolari. 

„Bine, deci din ultimele șapte zile, am lucrat șase nopți, iar totalul meu total pentru șase nopți de muncă la clubul meu a fost de 15.787 de dolari. Cu siguranță nu este cea mai bună săptămână a mea – dar cu siguranță nu este nici cea mai proastă săptămână”, a povestit ea.

Ultilizatorii nu au încetat să comenteze și să facă glume pe seama veniturilor mici pe care le au, în comparație cu tânăra. 

"Noaptea ta neproductivă e venitul meu lunar"

"Trei zile și toată datoria mea ar fi plătită". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Cât a câștigat o stripperiță în 6 nopți de muncă, într-un club din Miami: "Noaptea ta neproductivă e venitul meu lunar"