Antena Meniu Search
x

Foto Cât costă chiria într-un apartament cu pat suspendat deasupra canapelei. Lecţie de economie de spaţiu, la Londra

Când vine vorba de imobiliare, principala întrebare este casă de vânzare ori mutat în chirie. Banii sunt mulţi, în orice caz, iar beneficiile deseori de căutat cu lupa. Un apartament tip studio, închiriat cu aproape 1.500 de euro pe lună, atrage atenţia pe un site de anunţuri din străinătate. Asta mai ales pentru patul bizar, agăţat din economie de spaţiu chiar deasupra canapelei.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 18:12

Un apartament tip studio situat în Finsbury Park, Londra, poate fi închiriat cu aproape 1.500 de euro pe lună. Dar condiţia peste care multe persoane interesate de anunţ nu pot să treacă este poziţionarea bizară a patului, suspendat în aer, deasupra unei canapele. Potrivit Mirror, spaţiul este atât de mic încât nu exista o altă soluţie. Cei mai optimişti apreciază, însă, că din pat se pot uita confortabil la televizor. 

Cum arată apartamentul de închiriat cu 1.500 euro pe lună. "E la 3 minute de metrou"

Bucătăria este dotată cu un cuptor cu microunde, frigider cu congelator, însă nu are cuptor, ci doar o plită electrică. În baie, chiriaşii au parte de un duş, o cadă, WC şi chiuvetă, toate aşezate extrem de aproape de "dormitor". Patul "plutitor" e accesibil cu ajutorul unor trepte care funcţionează şi pe post de cutii de depozitare. ŞI, cu toate că este ataşat de perete, în rest e susţinut de o singură bară.

Proprietatea nu are grădină şi nu poate pune la dispoziţia chiriaşilor un loc de parcare. Înăuntru nu poate locui decât o singură persoană. "Este un studio perfect funcţional mobilat, pentru oricine doreşte un spaţiu curat, modern şi cu o localizare bună. Este la trei minute de mers pe jos faţă de staţia de metrou Finsbury Park, aproape de staţiile de autobuz şi tren. Wi-Fi inclus", se arată în anunţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cât costă chiria într-un apartament cu pat suspendat deasupra canapelei. Lecţie de economie de spaţiu, la Londra