Antena Meniu Search
x

Cinci fraţi, orfani după ce părinţii lor s-au stins tragic. Cei doi s-au prăbuşit cu avionul privat, după ce n-au văzut pista din cauza ceţii, în SUA

Cinci frați au rămas orfani după ce părinții lor au fost uciși în timpul unui zbor. Avionul privat pe care îl pilotau s-a prăbușit la 500 de metri de o pistă din California, într-o tragedie sfâșietoare care i-a determinat pe cei dragi să deschidă o strângere de fonduri pentru copii, car vor fi crescuţi de mătuşa lor.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 21:56

Manuel Vargas-Regalado, în vârstă de 32 de ani, un veteran al trupelor maritime, și soția sa Abigail Tellez-Vargas, în vârstă de 33 de ani au fost amândoi uciși sâmbătă dimineață, când avionul lor s-a prăbușit în timp ce se apropia de Aeroportul French Valley între Los Angeles și San Diego, făcându-l să explodeze într-o minge de foc uriașă, relatează Daily Mail.

Tatăl copiilor copilota avionul

Manuel copilota avionul în timp ce amândoi zburau acasă dintr-o călătorie de afaceri, împreună cu alți patru, la primele ore ale dimineții, când pilotul, Riese Lenders, în vârstă de 25 de ani, a avertizat controlul aerian că nu poate vedea pista de aterizare din cauza ceţii dese. Prietena de familie, Monique Bettencourt, care a înființat GoFundMe pentru copii, a spus: „Copiii s-au trezit și au aflat că le-a fost luată întreaga lume. Acești copii nu și-au pierdut doar un părinte, ci i-au pierdut pe amândoi, ceea ce îmi rupe inima. Au fost părinți extraordinari pentru cinci copii frumoși pe care i-au lăsat în urmă, Caleb 14, Alexandria 11, Manny 8, Alberto 3 și Avi 1”.

S-au strâns până acum aproape 25.000 de dolari iar toți banii vor merge către sora lui Abigail, care are acum grijă de cei cinci copii.

Pe acelaşi subiect

De două ori, sâmbătă dimineață, avionul a încercat să aterizeze pe banda Aeroportului French Valley, prăbușindu-se la a doua apropiere.

Ceaţa deasă i-a împiedicat pe piloţi să detecteze pista

Elliott Simpson, un anchetator de la National Transportation Safety Board, a declarat că un strat gros de ceaţă a coborât pe pistă. „Pilotul a raportat controlului traficului aerian că urma să efectueze o apropiere întreruptă, ceea ce se întâmplă în general atunci când pilotul nu poate vedea pista”, a spus Simpson. Informațiile de urmărire a zborului arată că aeronavaa abandonat prima încercare la o altitudine mai mică de 480 de metri și o viteză de aproximativ 170 mph.

Apoi s-a întors înapoi și a încercat să aterizeze a doua oară. Avionul s-a prăbușit la aproximativ 500 de metri de pista prevăzută, după aproape 58 de minute după decolare.

Nu este primul accident de pe acest aeroport

Accidentul a fost al doilea incident mortal pe aeroportul French Valley în mai puțin de o săptămână, marți, un alt avion privat s-a prăbușit în parcare la scurt timp după decolare, ucigând una dintre cele patru persoane aflate la bord.

Avionul era pilotat de un tată care zbura împreună cu cei trei copii ai săi. A murit, iar copiii au supraviețuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Cinci fraţi, orfani după ce părinţii lor s-au stins tragic. Cei doi s-au prăbuşit cu avionul privat, după ce n-au văzut pista din cauza ceţii, în SUA