Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Cinci membri ai unei familii au murit într-un accident aviatic în SUA. Bunicul care se afla la manşă şi-a condus spre moarte nepoţii, fiica şi ginerele

Împreună pentru totdeauna şi dincolo de moarte. Cinci membri ai unei familii - părinții, cei doi fii ai lor și bunicul -pilot - au murit într-un accident de avion în statul New York.

de Monica Palade

la 02.07.2024 , 14:27

Familia din Georgia, Statele Unite, a zburat în regiune pentru un turneu de baseball, unde copilul lor cel mare a obţinut 4 puncte pentru echipa sa, după ce a lovit mingea cu bâta şi a trimis-o direct în tribune.

Uniţi în moarte pentru totdeauna

Avionul, un Piper PA-46 monomotor, era condus de bunicul copiilor, Roger Beggs, în vârstă de 76 de ani, când a căzut într-o zonă rurală, împădurită, în jurul orei 14, duminică după-amiază. Beggs a murit în accident alături de fiica sa, Laura VanEpps, în vârstă de 43 de ani, de soțul ei, Ryan, de 42 de ani, și de cei doi copii ai lor, James, în vârstă de 12 ani, și de fratele său, Harrison VanEpps, care avea 10 ani.

Articolul continuă după reclamă

Avionul tocmai decolase de pe aeroportul regional Alfred S. Nader din Oneonta când s-a prăbușit în comitatul Delaware, lângă Sidney, la aproximativ 40 de mile nord-est de Binghamton. Epava avionului și rămășițele celor cinci persoane aflate la bord au fost găsite duminică seara în Masonville, a declarat poliția statului New York.

Pe acelaşi subiect

Drone, vehicule de teren și elicoptere au fost folosite pentru a căuta locul accidentului de la distanță, care se află la aproximativ 125 de mile nord-vest de orașul New York.

Familia și-a început călătoria de întoarcere înapoi la Alpharetta, Georgia, în suburbiile Atlanta, după ce și-a văzut fiul în vârstă de 12 ani jucând într-un turneu în Cooperstown. Într-un omagiu emoționan,t luni, jucătorii din Oneonta, unde James a jucat duminică și-au așezat mănușile cu inițialele sale: JR.

Tragedie de nedescris 

„În timp ce ne confruntăm cu această pierdere de neimaginat, haideți să ne unim pentru a ne aminti și a sărbători viețile frumoase pe care le-au trăit”, a scris familia Van Epps într-o declarație postată pe Facebook. „Bunătatea, râsul și dragostea lor vor rămâne pentru totdeauna întipărite în inimile noastre”.

„Este doar o tragedie masivă pentru familia noastră și sfârșitul a cinci vieți grozave, în special vieți tinere”, a spus şi Van Epps despre pierderea fiului său, a norei și celo doi nepoți.

Van Epps a spus că nepoții lui se descurcau bine la școală și la sport, iar Harrison, în vârstă de 10 ani, era, la rândul său, un jucător de lacrosse. „Ryan și Laura și-au susținut băieții în orice efort și-au dorit să facă”, a spus el.

Tatăl Laurei Van Epps, Beggs, se oferise voluntar să ducă familia cu avionul în statul New York și a venit să urmărească turneul cu ei. Avionul se îndrepta înapoi la Aeroportul Internațional Cobb County din Atlanta cu o oprire de alimentare în Virginia de Vest când s-a prăbușit, a declarat poliția de stat.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Cinci membri ai unei familii au murit într-un accident aviatic în SUA. Bunicul care se afla la manşă şi-a condus spre moarte nepoţii, fiica şi ginerele