Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cinci tineri, morţi pe loc după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un iaz. Patru dintre ei, colegi de muncă la acelaşi restaurant din Florida

Vieţi curmate într-o fracţiune de secundă. Cinci tineri din Florida, patru dintre ei colegi la acelaşi restaurant, au murit după ce mașina în care se aflau a ieşit de pe şosea și s-a răsturnat într-un iaz. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 17:37

Trei băieţi și două fete, de 18 și 19 ani, au fost găsiți morți în sedanul negru Kia, după ce vehiculul a fost scos luni dimineață din apa de lângă Interstate 75, au declarat autoritățile din zonă. "A fost nevoie de mult timp pentru a scoate (acea mașină)", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Fort Myers, Kristin Capuzzi, potrivit News-Press, citat de NYPost.

Patru dintre adolescenți au fost identificați ca fiind Amanda Ferguson, Eric Cox, Breanna Coleman și Jackson Eyre. Aceştia au lucrat împreună la restaurantul Fort Myers Texas Roadhouse. A cincea victimă nu a fost identificată, dar se presupune că nu lucra alături de ei.

Doi dintre tinerii morţi plănuiau să meargă la facultate

Eyre, care tocmai a absolvit liceul din South Fort Myers, visa să ajungă la facultatea Fort Myers Technical College în această toamnă, a raportat News-Press. Tatăl victimei, Willie Eyre, este un fost aruncător de relief din liga majoră și antrenorul echipei de baseball a liceului, potrivit ziarului.

Pe acelaşi subiect

Jackson Eyre

Facebook

"Jackson a arătat afecţiune pentru atât de mulți oameni și acum trebuie să ne amintim de asta în memoria lui", a scris echipa de baseball pe Instagram. "De câte ori moare cineva, pierdem puțin din ceea ce suntem. Doare și mai mult când este unul de-al nostru. Cerem tuturor din comunitate să se roage pentru familia și prietenii lui, pe măsură ce trecem împreună cu această perioadă incredibil de dificilă". 

Cox, în vârstă de 19 ani, tocmai a absolvit liceul și plănuia să fie pompier, a spus tatăl său, potrivit NBC 2. Un memorial improvizat a fost creat în fața Texas Roadhouse, cu steaguri la jumătatea bastonului, a relatat WINK.

Eric Cox

Facebook

Omagii din partea colegilor de la restaurant

"Suntem profund întristați de pierderea tragică a patru dintre colegii noștri", a scris compania într-o postare pe Facebook. "Echipa noastră este în doliu, alături de familiile și prietenii lor. Apreciem sprijinul nostru Ft. Comunitatea Myers în această perioadă dificilă".

Accidentul a avut loc cândva între ora 22:30 duminică și luni dimineaţa, a raportat News-Press. Adolescenții au fost dați dispăruți în jurul orei 4 dimineața. O anchetă cu privire la accident este în desfășurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cinci tineri, morţi pe loc după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un iaz. Patru dintre ei, colegi de muncă la acelaşi restaurant din Florida