Antena Meniu Search
x

Criminalul Elenei Șerban a cerut să fie dus înapoi la închisoare, la primul termen de judecată. I s-a făcut rău când a vâzut imagini cu românca înjunghiată

Lui Gabriel Falloni, italianul care a mărturisit că a ucis-o pe Raluca Elena Șerban, o româncă de 32 de ani, în Aosta, i s-a făcut rău când, în timpul procesului, i s-au arătat imagini cu tânăra înjunghiată. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.12.2021, 14:02

Criminalul Elenei Șerban a cerut să fie dus înapoi la închisoare, la primul termen de judecată. I s-a făcut rău când a vâzut imagini cu românca înjunghiată - Facebook / La Nazione

Judecătorii din Aosta au dispus o expertiză psihiatrică, pentru a stabili dacă Gabriel Falloni, din Sorso, avea discernământ când a ucis-o pe Raluca Elena Șerban, în 17 aprilie, în apartamentul pe care tânăra româncă îl închiriase în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Solicitarea avocatului apărării, Marco Palmieri, a fost acceptată la deschiderea procesului de la Aosta, sarcina fiindu-i încredințată psihiatrului Mercedes Zambella, la următoarea audiere, programată pentru 20 decembrie. În plus, medicul va trebui să stabilească dacă Falloni este periculos din punct de vedere social, scrie La Nazione.

Pe acelaşi subiect

Falloni riscă închisoare pe viață

Tânărul italian trebuie să răspundă pentru omor deosebit de grav, după ce a ucis-o pe Raluca în scopul de a o jefui. Dacă va fi declarat sănătos psihic și se va constata că avea discernământ, acesta riscă închisoarea pe viață.

"Nu mi s-a părut că există probe obiective care să justifice un raport psihiatric. Cu toate acestea, înțelegem prudența instanței în evaluarea situației", a declarat avocatul Maurizio Campo, care le reprezintă pe mama Ralucăi, Mariana, și pe sora sa, Aleksandra.

Criminalului i s-a făcut rău în timpul procesului

Primul termen în proces a fost extrem de dificil din punct de vedere emoțional. Mama și sora Ralucăi au părăsit chiar sala de judecată, în timpul reconstituirii crimei. Până și Gabriel Falloni a acuzat o stare de rău în momentul în care i-au fost arătate pe ecran imagini cu biata fată strangulată și apoi înjunghiată în gât, în apartamentul său. Italianul nu a putut rezista în fața acelor imagini, procesul fiind suspendat pentru aproximativ o oră. La reluarea ședinței, bărbatul de 36 de ani a cerut să fie dus înapoi la închisoare. La următoarea audiere, el va trebui să reconstituie în detaliu ce s-a întâmplat în acea zi, când s-a prezentat la casa Ralucăi din via dei Partigiani din Aosta.

Sentința este așteptată la începutul anului 2022.

Reamintim că, în 17 aprilie 202i, Elena Raluca Șerban, originară din Galați, a fost găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. Românca a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Criminalul Elenei Șerban a cerut să fie dus înapoi la închisoare, la primul termen de judecată. I s-a făcut rău când a vâzut imagini cu românca înjunghiată